Start video
mage tarm proven

Les artikkelen på helsenettstedet Caluna her for å lese hvordan Lab 4 probiotika fra Proven Probiotics har hjulpet Charlotte og May Britt. Det er linket til gode randomiserte placebokontrollerte dobbelblind studier fra forskningssenteret til Lab4 i England. Melkesyrebakteriene jeg ofte foreskriver som en del av behandlingen er gunstige i pris og fåes på www.pro-ven.no.

I min klinikk møter jeg mange med magesmerter, problemer med allergier, matintoleranser eller generelt plagsomme reaksjoner på det å fordøye maten. Mange har diarè, forstoppelse og noen sliter med lettere angst og depresjon.

Lavgradig betennelse i tarmen kan gi lekk tarm og være årsak. Tarmfloraen har kommet i ubalanse på grunn av stress, dårlig kosthold, antibiotikakurer, matforgiftning, medisiner og miljøgifter.

Noen kjenner det som en indre uro og problemer med konsentrasjon og hukommelse, mens andre har mage- og tarmproblemer, ledd- eller muskelsmerter.

 

Det å innføre gode melkesyrebakterier i tarmen, og helst i gode nok doser over en viss tid, har gitt gode resultater og blitt en hjørnesten i behandlingen.

Det er gøy når forskning og klinisk erfaring stemmer overrens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.