bioresonans frekvenser
Sterk forbindelse mellom tarm og hjerne, tarmflora og immunforsvar.

Visste du at lekk tarm kan være årsak til de fleste kroniske plager? Alt fra allergier, reaksjoner på mat, muskelsmerter, leddgikt, lavt stoffskifte, diabetes, overvekt, depresjon og angst kan komme av at det lekker for mye gjennom tarmslimhinnen over i lymfe og blod. De tette bindingene mellom cellene i tarmveggen kan ødelegges av betennelse i tarmen pga en svekket tarmflora, og da lekker både ufordøyde matpartikler og bakterier, sopp og alt som ellers kun skal være inne i tarmen, over i lymfe og blod: Her skapes en immunreaksjon og kroppen fyrer i gang en betennelse for å prøve å bekjempe «inntrengerne». Da kan gener for ulike sykdommer og plager som du er disponert for, slåes på og du får alle mulig slags symptomer.

Årsaken til et svekket økosystem og tarmflora kan være stress, medikamenter, et feil kosthold over tid, for mye alkohol, antibiotika og miljøgifter. Du kan ha svak evne til å fordøye maten pga lite magesyre og en sliten bukspyttkjertel i tillegg, og dermed irritere tarmen ytterligere.

Surdeigsbrød kamillahill.no baker Berit Norstrand sitt brød.
Surdeigsbrød har nedbrutt gluten, urkorn mest næringsrikt!

Den gode nyheten er at en lekk tarm kan heles, tarmhelsen kan komme på plass og gi deg både fysisk og psykisk helse tilbake. Hver dag på klinikken jobber jeg med mennesker med helt ulike problemer. Noen har indre uro, angst, hjernetåke og dårlig hukommelse, mens andre har mage- tarmproblemer, bihulebetennelser, symptomer fra nervesystemet eller huden. Veldig ofte er det tarmen jeg finner som en dyptliggende årsak.

Ved å hele en lekk tarm mdd mat og tilskudd som bygger både tarmslimhinnen tett igjen og forer opp en god tarmflora, er det mange jeg opplever blir raskt bedre. De kan få et nytt liv, og føler på mer energi, livsglede og være den de er ment å være. Blomstre med sine ressursser og unike egenskaper.

Derfor er det så viktig å spre dette budskapet.

Sarah Otto har en historie selv med en autoimmun lidelse ingen klarte å hjelpe henne med. Hun fant løsningen i tarmen, og for henne var hvete et matvare som skapte betennelse og lekk tarm, og dette førte til en autoimmun lidelse. Nå har hun intervjuet en rekke eksperter på området og ønsker å spre budskapet. Som jeg også gjør. I min praksis og på mine kurs er det dette jeg snakker om.

Du kan følge serien The Gut Solutions her:

https://gutsolutionseries.com

karftsuppe
Kraftsuppe heler en lekk tarm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.