fbpx

5 trinn til mer energi og god fordøyelse.

3 ukers kurs fra 7.juni

Kamilla Hill ernæringsterapeut

Er du sliten? Kjenner du på en kropp som ikke fungerer helt? Har lite energi og blir lett stresset innvendig? Da kan det være at årsaken er en ubalanse i mage og tarmflora. Nyere forskning har avdekket en sterk forbindelse mellom en rekke plager både fysisk og psykisk, og en svekket tarmhelse. I tarmfloraen ligger kilden til stabilt humør, glede-følelse, energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar.

Ville det ikke være deilig å våkne hver dag med lyst og ork til å gjøre det du ønsker og som er viktig for deg?

Det har ikke alltid vært slik at jeg har hatt energi og godt immunforsvar. Jeg slet mye med gjentatte urinveisinfeksjoner, bihulebetennelser og lungebetennelser. Når jeg trente fikk jeg ofte mye syre og syntes det var fryktelig tungt. Hver gang jeg spiste hvete, ble jeg trøtt. Og jeg var avhengig av iskaffe og nesespray. 

Da jeg begynte å jobbe med ernæringsterapi og tarmfloraen min som nok var svekket på grunn av stress, antibiotika og for lite næring i maten, begynte energien og immunforsvaret å komme seg. Jeg tålte mer og fikk også mer fokus og indre ro. Å trene nå er en sann glede i forhold. Jeg har 4 barn og kjenner på tidsklemma, så energi og helse er et must.

Som terapeut brenner jeg for å lære andre hvordan mat og tilskudd kan hjelpe. Derfor har jeg laget en kursportal for deg som kan lede deg til mer energi og god fordøyelse. 

I dette kurset på 3 uker får du en individuell veiledning med meg på 40 min, på video eller telefon, og tilgang til kursportal med videoer, oppskrifter og kostplaner. Det er 3 veiledninger i gruppe på Zoom , først den 7. juni kl 19, så 14.juni og 21.juni kl 19. Der formidler jeg kunnskap og inspirasjon og svarer på spørsmål som kan hjelpe deg å finne dine beste løsninger gjennom mat og tilskudd.

Mat og tilskudd kan hjelpe med å assistere i å bygge opp din tarmflora, og i sin tur gi energi, god fordøyelse og et gladere sinn. Kurskveldene er på 1 t mandager fra 7.juni kl 19! Du kan sende inn spørsmål jeg svarer på der, og opptakene blir tilgjengelig for deg etterpå. 

Selve kursportalen har du til fri disposisjon i hele 2 mnd, så du kan implementere inspirasjonen derfra i livet ditt litt og litt hele sommeren. 

I kurset lærer du å bake surdeigsbrød

Velkommen skal du være.

Til Solbakken 1

Jeg liker å jobbe bredt for å få raske resultater for mine deltagere på kurs. Derfor er det viktig med kunnskap og inspirasjon jevnt og trutt.

Du får en 1:1 konsultasjon med meg på zoom eller telefon, der jeg kartlegger og spør rundt det du trenger hjelp med, og hvordan kosthold og livsstil er nå.

Du får tilgang til egen lukket fb gruppe der vi deler tips og erfaringer, spørsmål og svar, i et støttende felleskap. Du får tilgang til kursportalen i mastermind.com med kurskompendium, 36 sesjoner med videoer med foredrag, teori og praktisk matlaging, oppskrifter som både er gluten- og melkefrie og fulle av næring, kostplaner og lister over matvarer og tilskudd. Det skal være lett og gøy å få mer energi med bedre tarmhelse. Få et innblikk i kursportalen og innholdet i kurset på mastermind.com 

Du lærer om næringstett mat, om mer levende mat som fermentering, kraftkoking, matvarer som kan bidra til god forbrenning og en sterkere mage og tarm.

Bli med på et kurs som kan løfte din energi, fordøyelsen og hjelpe deg på kjøkkenet med nye smaker og oppskrifter. Min intensjon er å gi deg kunnskap og inspirasjon så du kan leve mer av det livet du ønsker. Det du lærer kan videre gi grunnlag for optimal helse, med mer glede og overskudd.

3 gruppeveiledninger via Zoom

Du lærer også 2 øvelser for tankesettet for å beholde fokuset på det du ønsker. Gjør 2021 til det året der du bestemte deg for et positivt skift for din energi og helse. 

I kurset får du altså en 1:1 konsultasjon med meg på 40 min der jeg spør og kartlegger hva du kan trenge hjelp med og hjelper deg i gang i kursportalen. Jeg tilpasser slik mat og tilskudd som kan assistere i å bygge opp din tarmflora i en individuell plan du får på mail. Vi avtaler tid når du har kjøpt kurset.

Jeg vil veilede deg gjennom 5 fantastiske trinn til mer energi, god fordøyelse og indre ro, så vi på best mulig måte kan få 2021 til å bli et løft for deg i helhetlig helse, energi og glede.

Når du gir deg selv en boost for tarmhelsen daglig, kan virkelig store endringer skje. I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er samtidig kilden til god fysisk og psykisk helse. ​

Dette kurset passer for deg som personlig trenger et løft i  energi og fordøyelse, og for deg som ønsker å lære mer om mat og tilskudd som kan behandle og forebygge.

Referanser

Referanser

Jeg gleder meg masse til å gjøre det jeg kan for å veilede deg.

Unn deg å ta vare på deg selv og meld deg på HER

Pris kr 1600 / 175 dollar 

Send meg en mail på kamilla@kamillahill.no eller ring meg på tlf: 40 87 32 97 om du har spørsmål angående kurset.

Disclaimer: Innholdet i kurset er ikke ment som medisinske råd, men har som formål å formidle informasjon og inspirasjon. Jeg anbefaler deg å følges opp av fastlegen og offentlig helsevesen ved alle helsemessige utfordringer.

Bilder fra tidligere kurs

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.