fbpx

Frisk og glad med bedre tarmhelse!

Foredrag og workshop i Drammen.

Dager til
Bestill ved neste anledning

Velkommen til kurs i surdeigsbrød og kombucha 24. okt!

Kjenner du på en kropp som ikke fungerer som du ønsker? Lite energi og et hode som ikke henger helt med? Stressfølelse, smerter og slitenhet kan nemlig komme av en ubalanse i mage og tarm. Nyere forskning har avdekket en enorm forbindelse mellom plager/sykdom og en svekket tarmhelse. Og da snakker vi ikke bare om plager med oppblåsthet, forstoppelse, diare og magesmerter, men også betennelser og smerter ellers i kroppen, lite energi og fokus. I tarmfloraen ligger kilden til stabilt humør, glede-følelse, energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar.

Vi møtes til en workshop og seminar 24. okt kl 11-15 , på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen. Her lærer du om mat og tilskudd for en bedre tarmhelse, om næringstett mat, tradisjonskost, fermentering, matvarer som kan bidra med sunt fett og gi deg et stabilt blodsukker. God insulinfølsomhet er viktig for mer energi og effektiv forbrenning, både for en sunn vekt og god treningseffekt. 

Jeg går gjennom ulike matintoleranser, årsaker, hvilke matvarer du bør unngå og gode erstatninger mens vi bygger deg opp. Og jeg viser deg hvilke tilskudd og matvarer som kan være spesielt viktige for akkurat deg og dine utfordringer, så du kommer raskere i mål. 

Etter litt lunsj, som er inkludert i kurset, har vi en workshop på det fine kjøkkenet i Solbakken 1 der du lærer om baking av surdeigsbrød og å lage kombucha. De som ønsker får med surdeigsstarter og en startkultur for kombucha ( SCOBY), så blir det lett å sette i gang hjemme. 

Foredrag om mat og tilskudd for tarmhelsen

Du lærer også øvelser for tankesettet for å få til en god endring, og beholde fokuset på det du ønsker å lære og innføre i din hverdag for helsen din.  Å investere i en dag med inspirasjon og praktisk matlaging løfter bevisstheten og hjelper deg til et friskere og gladere DEG. 

 

Mitt ønske for deg er at denne dagen skal inspirere deg slik at resten av 2020 og neste år blir et løft for deg i helhetlig helse, energi og glede. Som en bonus får du en goodiebag satt sammen av supermat og gode tilskudd til en verdi av 1000-1100 kr, den 24. okt! Jeg gleder meg masse til å møte deg og gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på starten av et nytt liv.

Fermentering som du lærer den 24. okt er en enkel og morsom matkunst som gir liv til kroppen, bokstavelig talt. Når du gir deg selv en boost for tarmhelsen daglig, kan virkelig store endringer skje. I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til god fysisk og psykisk helse. ​

Det skal være lett og gøy å bli Frisk og glad med bedre tarmhelse!

Referanser

Referanser

Heldagsseminaret 24. oktober fra 11-15, på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen:

Her lærer du om mat og tilskudd for en bedre tarmhelse. Om fermentering og matvarer som skrur på forbrenning, og demper betennelse i kroppen. Du lærer om gode kilder til sunt fett, stabilt blodsukker og hvilke matvarer du bør unngå hvis du reagerer på matvarer. Dette kan være hvete, gluten, melk, histaminer, FODMAPs, gjær, sukker osv.

 I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til god fysisk og psykisk helse.

Mitt store ønske er at du skal få leve livet ditt slik du ønsker og drømmer om. Jeg vil at så mange som mulig skal få lære hvor lett dette er med kunnskap, inspirasjon og personlig veiledning. Man får mer følelse av kontroll og ansvar over eget liv og helse, og du kan høste mer vitalitet fysisk og mentalt videre fremover.

Du vil inspireres til å spise mer mat som bygger både tarmflora og deg opp. Dette har stor innvirkning på hjernen, slik at du lettere får
følelsen av glede og indre ro.

Pris for kurset er 1490 kr og inkluderer lunsj, goodiebag ( verdi 1000-1100 kr), surdeigsstarter og kombucha startkultur som du får med hjem. 

Meld deg på nå og gjør resten av 2020 til en god utvikling av helse, immunforsvar og mer energi! 

Send meg en mail på kamilla@kamillahill.no eller ring meg på tlf 40873297 om du har spørsmål angående kurset.

Bilder fra tidligere kurs

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.