Levende mat

Kurs i fermentering (solkål og kokosyoghurt) + Qi-gong

Stressfølelse og slitenhet kan komme av en ubalanse i mage og tarm. I tarmfloraen ligger kilden til både energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar. Fermentert mat være starten på et nytt liv. Når du gir deg selv en boost for tarmhelsen daglig, kan virkelig store endringer skje. I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar.

Kl 11-15;

Qi-gong med Inger-Johanne Vesje

Kamilla Hill holder foredraget «Glad i kropp og sinn med god tarmhelse» der du lærer om mat og tilskudd som styrker din fordøyelse og tarmflora. Om fermentering og matretter som både gir næring og skrur på forbrenning, og demper betennelse i kroppen. Deretter praktisk fermentering av grønnsaker og kokosyoghurt.

Disse 4 timene kan få deg til å sprette opp om morgenen og glede deg over mer energi, en gladere mage og deilig kokosyoghurt med bær og havre til frokost. Solkål står i kjøleskapet ditt og er en super siderett til middag og som fordøyelseshjelper generelt. Proppfull av helsebringende stoffer.

Goodiebag med supre tilskudd for mage og tarm, verdi 1100-1200 kr

Svend Foyns gate 19, Tønsberg

Velkommen skal du være.

Kurs i fermentering; solkål og kokosyoghurt!

Kurs i fermentering og Qi-gong i Tønsberg. 

 

Styrk både tarm og hjerne, og få bedre fordøyelse, energi og indre ro

Inspirert etter gode tilbakemeldinger fra forrige kurs i juli, fortsetter vi med opplegget på 4 timer der du først får foredraget «Glad i kropp og sinn med god tarmhelse». Deretter praktisk kurs på kjøkkenet; du lærer å fermentere grønnsaker som solkål og lage kokosyoghurt. Du får solkålen som jeg i sin tid lærte av Gry Hammer, med hjem, så den kan fermentere videre der på din egen kjøkkenbenk. Solkål er nydelig supermat tryllet frem av hodekål, gurkemeie, ingefær og ananas.

Alle som deltar på kurset i fermentering og Qi-gong får en fantastisk goodiebag med mine favoritter av gode tilskudd og supermat for tarmhelsen! Verdi kr 1100-1200!

Nye, gode vaner

Vårt mål er å gi deg nye gode vaner, så du kan høste en sterkere fysisk og mental helse videre fremover.

Vi møtes klokken 11:00 lørdag 12.oktober i Svend Foynsgate 19 i Tønsberg.

Enkle matgrep for tarmhelsen

I foredraget handler det om mat og tilskudd for tarmflora, immunforsvar og energi. og ikke minst mot betennelse i kroppen. Det er enkle matgrep som kan gjøre en stor forskjell både fysisk og mentalt. 
 

Du vil inspireres til å spise mer mat som bygger både tarmflora og deg opp. Dette har stor innvirkning på hjernen, slik at du lettere får
følelsen av glede og indre ro.

 

Pris for kurs: Normal pris for både foredrag, praktisk fermentering og Qi-gong: 1500 kr. Pris nå for oktoberkurset: 1100 kr! Meld deg på nå! 

 Meld deg på ved å sende mail til kamilla@kamillahill.no eller ring/sms på tlf 40873297

kurs i fermentering

Kurslokalet finner du her.

Bilder fra tidligere kurs