kurs og foredrag i fermentering

Kurs i fermentering ( kimchi & surdeigsbrød! ) og mindfulness med meditasjon.

Er du stresset og sliten? Ønsker du deg en sterk helse med energi, god fordøyelse og immunforsvar? Da kan fermentert mat, næringsrike brød og meditasjon være starten på et nytt liv. Når du både gir deg selv en boost for tarmhelsen og 10 minutter meditasjon daglig, kan virkelig store endringer skje.

Program

Kl 11-15; Foredraget » Helse via tarmen» der du lærer om mat og tilskudd som styrker din fordøyelse og tarmflora. Om fermentering og matretter som både gir næring og skrur på forbrenning, og demper betennelse i kroppen. Deretter praktisk fermentering og surdeigsbakst.

Teori og praksis i mindfulness med meditasjon. 

Disse 4 timene kan få deg til å sprette opp om morgenen og meditere 10 minutter. Sette intensjon for dagen, og glede deg over rundstykker av surdeigsbrød som venter til frokost. Kimchi står i kjøleskapet ditt og er en super siderett til middag og som fordøyelseshjelper generelt. Proppfull av helsebringende stoffer.

Helhetssenter i Solbakken 1, Drammen

Velkommen skal du være.

Kurs i fermentering; lag Kimchi & surdeigsbrød, og finn indre ro med meditasjon

Kurs i fermentering og mindfulness i Drammen.

Vi har hatt mange kurs sammen på Rømskog SPA og på Nesodden, men nå blir det altså på Helhetssenter i Drammen!

Styrk både tarm og hjerne, og få bedre fordøyelse, energi og indre ro

Inspirert etter gode tilbakemeldinger fra forrige kurs i mars, fortsetter vi med opplegget på 4 timer der du først får foredraget «Helse via tarmen» , deretter praktisk kurs på kjøkkenet der du lærer å fermentere grønnsaker og bake surdeigsbrød. De siste 2 timene blir det teori og meditasjon med Line.

Alle som deltar på kurset i fermentering og mindfulness får en fantastisk goodiebag med mine favoritter av gode tilskudd og supermat for tarmhelsen! Verdi kr 1100! Du får surdeigsstarter med deg hjem og kimchi som er klar til fermentering hjemme på din kjøkkenbenk.

Nye, gode vaner

Vårt mål er å gi deg nye gode vaner, så du kan høste en sterkere fysisk og mental helse videre fremover.

Vi møtes klokken 11:00 lørdag 15. Juni på kjøkkenet i 1. etg i Solbakken 1, Helhetssenter.

Enkle matgrep for tarmhelsen

Du lærer om mat for
tarmflora, immunforsvar og energi. Det er enkle matgrep som kan gjøre en stor forskjell både fysisk og mentalt. 

Du vil inspireres til å spise mer mat som bygger både tarmflora og deg opp. Dette har stor innvirkning på hjernen, slik at du lettere får
følelsen av glede og indre ro.

Mindfulness med meditasjon

Med litt teori om meditasjon og hvordan hjernen fungerer får du mer respekt for dette utrolige organet. Du blir mer bevisst dine tanker og følelser, og hvordan du vil ha det.

Med litt teknikk og øvelse som du lærer i meditasjon i praksis, kan du lettere og lettere få fokuset ditt over på gode tanker om deg selv og andre. Du vil kunne leve mer i tråd med dine drømmer og ønsker. Helt fra det hverdagslige til større visjoner. Stress og bekymringer kan reduseres og i meditasjon får du kontakt med hva som er viktig her og nå. Denne dagen i dag.

Pris for kurs: Normal pris 1500 kr, spesialpris for introkurset i Drammen: 900 kr! Meld deg på nå! 

Mail til kamilla@kamillahill.no eller ring 40873297

Kurslokalet finner du her.

kurs i fermentering

Meld deg på her

Bilder fra tidligere kurs