Få videokonsultasjon for ernæringsterapi med råd om mat og tilskudd for din helse nå.

videokonsultasjon
Videokonsultasjon med Kamilla Hill

Videokonsultasjon!

Hvis du ikke kan komme til min klinikk i Drammen for testing og behandling, hjelper jeg deg gjerne med en videokonsultasjon. da får du en link av meg på mail der jeg inviterer deg til et videomøte der vi treffes online. Fyll ut bestillingskjema under, så tar jeg kontakt med deg!

Gjennom å kartlegge dine symptomer og historie på helse, kan vi få svar på hvor belastningene i kroppen ligger. Utifra et spørreskjema kan jeg få oversikt på hvordan din fordøyelse har det, og om du kan ha det vi kaller lekk tarm. 

Håper å se deg online!

 

Videokonsultasjons
Behandling

Jeg gir deg et individuelt tilpasset program med kostplan og oppskrifter du kan variere mellom mens vi bygger opp din mage, tarm og sørger for å reparere en lekk tarm. I behandlingsplanen jeg sender deg på mail, får du råd om spesifikke matvarer som har høy næringsverdi og forer en god tarmflora- Du får også der råd om mat og tilskudd  som stimulerer riktige mengder med magesyre, galle og fordøyelsesenzymer. 

Utifra symptomene dine finner jeg ut om det er visse matvarer du bør holde deg unna i disse ukene vi bygger opp din tarmhelse. Her er kilden til både et godt opptak av næringsstoffer, god fordøyelse, immunforsvar og energi. 

Både fysisk og psykisk er vi helt avhengige av at tarmslimhinnen er sterk og at ikke ufordøyd mat og annet tarminnhold lekker over til blod og lymfe og overbelaster immunforsvaret som sitter der. Å reparere lekk tarm og fordøyelse er en takknemlig jobb  gjøre for helsen sin. Klart hode og en frisk og fungerende kropp er ofte belønningen!

Behandlingsplanen jeg gir deg er et program du følger over 8-12 uker, avhengig av hva som er erfaringer underveis i forløpet.