fbpx
Søk
Close this search box.

 

Kommer helsen din i veien for å leve slik du ønsker? I min klinikk møter jeg mange med kroniske plager som har vært hos legen sin, og til spesialister uten å komme i mål. Jeg synes det er viktig med all utredning du kan få hos legen din og godt samarbeid med den offentlige helsetjenesten,  og brenner for å hjelpe mennesker videre der de står fast i sine utfordringer med helse, fysisk eller psykisk.  Det viktigste verktøyet mitt er bioresonans, både for testing og terapi. Jeg har lang erfaring med pasienter med mage- og tarmproblemer, fordøyelsesplager, oppblåsthet, diare og forstoppelse, irritabel tarm, utmattelse og trøtthet, smerter og stivhet i muskler, og også følelsesmessig stress. Jeg har over flere år i samarbeid med tannlege Pål Hermansen i Oslo, fått mye erfaring med bioresonans testing og terapi i forhold til tenner. Jeg ser på tenner som en del av helheten og gamle rotfyllinger, betennelser og amalgam, er områder jeg jobber mye med.

Er du lei av å være begrenset av magen din? Smerter i kroppen? Følelse av å være syk?

I holistisk medisinsk tankegang er kroppen vår selvregulerende. Har den klart å bli syk, vil den også kunne klare å bli frisk bare den får de rette verktøyene.

Bioresonans terapi

Bioresonans er hovedsaklig tysk teknologi som er designet for å finne og korrigere de ubalansene som har oppstått i kroppens celler og meridianer, kroppens elektriske ledningsnett. Nyere forskning viser at meridianer er kanaler av interstitiell væske i underhuden. Disse har lavere elektrisk motstand, og er en essensiell kroppsvæske som forbinder blodårer, lymfeårer og væsken mellom cellene. I meridianene foregår det en transport av kjemiske og fysiske prosesser i kroppen og i bioresonans bruker vi dette systemet for å finne informasjon om hva som er i ubalanse, og behandle utifra hva testingen viser. Det kan være alt fra betennelse i kroppen, usunn tarmflora og for mye sopp, til underaktive organer og kjertler som f.eks skjoldbruskkjertel og stoffskifte. For å lese forskning om meridianer, les her og her. 

Målet med bioresonans behandlingen jeg gir deg er å få i gang ditt eget forsvar og selvregulering. Behandlingen gjøres via en Holimed Wavemaker Pro, bioresonansmaskin fra Tyskland.

I første konsultasjon tar jeg alltid en nøye anamnese for å kartlegge symptomer og sykdomshistorikk og alt som kan være relevant.

I bioresonans behandling jobber jeg med å normalisere enrgiflyten og kansellere ut frekvensene fra belastninger, betennelser og toksiner som stresser kroppen. Disse utskilles via renseorganer. Ulike urter, kosttilskudd og homeopatiske midler kan foreskrives for å hjelpe denne prosessen raskere. Les mer om fordypninger av bioresonans under

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.