fbpx

Kurs & Foredrag i Ernæring

Kurs & Foredrag

 Mat som medisin, gir smak og glede.

 

Jeg har mange års erfaring med å holde kurs og foredrag i ernæring, og brenner for å lære bort hvor enkel veien til helse kan være gjennom maten. I mine kurs og foredrag har jeg fokus på Mat som medisin, kosthold & livsstil, praktiske kurs i baking med surdeig og urkorn, fermentering av grønnsaker, og enkelt lage kombucha selv. Kombucha er en trendy drikk nå, levende supermat som bobler, er god og gir kroppen noe bra. Jeg snakker om mat som gir en høy næringsverdi, er betennelsesdempende og ikke minst mat for en sunn tarmflora. Dermed blir immunforsvaret støttet i å gjøre jobben sin og du kan nyte å ha energi til din og dine nærmestes glede.

Kurs for din bedrift?

Mine ulike kurs og foredrag holder jeg både for bedrifter og som egne events i Solbakken 1 i Drammen, og på Nesodden. 8 kurs har jeg arrangert på Rømskog SPA & Resort i samarbeid med pilates- og mindfulnessinstruktør Line Dahl. 2 kurs har jeg holdt på Farris Bad og leid inn yoga- og mindfulnessinstruktørene Ingebjørg K. Vesaas og Kate Bredesen. Vakre omgivelser er deilig når man trenger nye vaner og kraft til å skape nye rutiner, eller få opp teambuilding følelsen i en gruppe. 

Jeg er sertifisert instruktør i En Ny Start, som er Berits Nordstrands metode i regi av Eureka Kiropraktikk. 

Artikkel i Byavisa Drammen.

Les artikkel fra Byavisa Drammen fra et av mine kurs i fermentering her i  Solbakken 1 i Drammen. Les

Trenger du eller bedriften din inspirasjon og kunnskap som bygger helse, indre ro og fokus? Jeg leverer kurs som lærer deg å bedre ta vare på deg selv, gjennom mat, trening og mindfulness.

Nettverk av instruktører i kosthold – trening -mindfulness.

Med mitt nettverk av instruktører kan jeg skreddersy din kursdag eller helg, slik at det passer din vennegjeng eller bedrift best mulig. Bedrifter jeg har holdt kurs og foredrag for er bl a Fønix i Sande, SOA Opplæringssenter og Fontenehuset i Drammen.

Gå til kamillahill.no på facebook og se flere bilder fra kurs og foredrag. Ta gjerne kontakt for en samtale! 

.

Et utvalg av mine foredrag er:

 1. Veien til helse er lettere enn du tror.
 2. Ta vare på tarmhelsen.
 3. Mat som nærer og reparerer.
 4. Mat for en sunn tarmflora
 5. Når kroppen angriper seg selv. Årsaker, og råd om mat og tilskudd.
 6. Detox, – mat og tilskudd som renser.
 7. Livsstilsendring.
 8. Fett, som energikilde og fettforbrenner. 
 9. Bli kvitt sukkersuget.
 10. Fermentering.
 11. Fordøyelse, en fornøyelse.
kamilla hill, kurs, Ernæring
Kurs i fermentering
kurs og foredrag mat for tarmhelsen
Foredrag om tarmhelsen

Kurs Rømskog SPA

Jeg holder ofte kurs på Rømskog SPA
Kurs

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.