fbpx

Frisk Og Glad Med Bedre Tarmhelse

kamilla Hill, Bioresonans, ernæringsterapeut, Kursholder
Kamilla Hill Bioresonans & Homeopat Terapeut, Kursholder

Frisk og glad med bedre tarmhelse! 8 ukers kurs​

Heldags seminar den 24. okt i mastermind gruppe, online kursportal og personlig kosultasjon og veiledning.

Heldags mastermind/ seminar 24. okt. + online oppfølging i 8 uker.

Kjenner du på en kropp du ønsker at fungerte bedre? Er du ofte trøtt og lei av å være lei? Stressfølelse, smerter og slitenhet kan nemlig komme av en ubalanse i mage og tarm. De siste tiårs forskning har avdekket en enorm forbindelse mellom plager/sykdom og en svekket tarmhelse. Og da snakker vi ikke bare om plager med oppblåsthet, forstoppelse, diare og magesmerter, men også betennelser og smerter ellers i kroppen, lite energi og fokus, dårlig hukommelse, problemer med å gå ned i vekt, autoimmune tilstander som leddgikt, allergier, astma, kroniske hudproblemer og et dårlig immunforsvar generelt. I tarmfloraen ligger kilden til både energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar.

Jeg hadde lenge tenkt at jeg burde gjøre noe med både kosthold og få sjekket meg i forhold til allergier. Lenge hadde jeg tenkt at jeg ville lage surdeigsbrød også, men jeg kom liksom ikke i gang. Før det dukket opp et kurs fra Kamilla Glomsrud Hill. Jeg meldte meg på, og det er jeg veldig glad for. Kamilla er et menneske du fort blir begeistret av. Surdeigsbrød, solkål og god informasjon om hvordan matvarer virker på kroppen, gjorde endringen. En konsultasjon på hennes kontor ga bekreftelse på antakelser jeg hadde gått med. Jeg er imponert over Kamillas kunnskaper, og hun har en vennlighet og varme som betyr mye for meg. Dette har vært en god investering! Kari Elisabeth
Kari Elisabeth Haug
Kari E. Haug

Kl 10-18

Kamilla Hill ønsker alle vekommen og informerer om dagens tema, og gir deg tilgang til online kursportal i mastermind.com. Vi introduserer oss kort og jeg veileder i tankesett, hvordan finne sitt hvorfor og sette intensjonen. Vi jobber litt i grupper. En mastermind blir ofte et kollektivt geni, siden alle har utfordringer og løsninger som kan hjelpe andre.

Foredraget «Glad i kropp og sinn med god tarmhelse» der du lærer om mat og tilskudd som styrker din fordøyelse og tarmflora. Om fermentering og mat som både gir næring og skrur på forbrenning, og demper betennelse i kroppen. Reaksjoner på mat, allergi, dårlig immunforsvar, og autoimmune tilstander generelt kan bedres ved å bygge opp en god tarmflora.

Foredrag om gode kilder til sunt fett, stabilt blodsukker og hvilken matvarer du bør unngå hvis du har intoleranser nå. Det kan være hvete, gluten, melk, histaminer, FODMAPs, sukker, gjær, salicylater osv. Og jeg viser deg hva du kan bytte til som smaker godt og er næringsrikt.

Deretter praktisk fermentering på kjøkkenet med baking av surdeigsbrød og vi lager kombucha.

Dette gjør vi sammen på Helhetssenter i Solbakken 1 sitt flotte kjøkken.

Disse 8 timene kan få deg til å sprette opp om morgenen med klart fokus, og glede deg over mer energi, en gladere mage og deilig surdeigsbrød til frokost hvis du tåler det, eller et glutenfritt supert alternativ! Kombucha står i kjøleskapet ditt og er en super drikk før måltid og som fordøyelseshjelper generelt. Proppfull av helsebringende stoffer og avgiftende godsaker.
Goodiebag med supre tilskudd for næring, mage og tarm, verdi 1000 kr

Så finner vi en time til deg på klinikken enten før eller etter den 24. okt, for personlig veiledning, testing og behandlingsplan.

Online kursportal med over 30 videotreninger som inspirerer deg til innsats på mat og tilskudd, matlaging og matoppskrifter.

Ukentlige møter på Zoom med spørsmål og svar!  Personlig oppfølging etter 4 uker.

Foredrag om mat og tilskudd for tarmhelsen

Jeg liker å jobbe bredt for å få raske resultater for mine deltagere på kurs. Derfor har jeg satt sammen et 8 ukers kurs for at du skal få oppfølging, kunnskap og inspirasjon til å innføre gode endringer og tiltak for din helse. Kurset er både fysisk + online med tilgang til en kursportal på mastermind.com med 30 sesjoner med videoer + oppskrifter! Det skal være lett og gøy å bli frisk og glad med bedre tarmhelse.

Vi møtes til et heldags seminar 24. okt kl 10-18 , på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen. Her lærer jeg deg om mat og tilskudd for en bedre tarmhelse, om næringstett mat, tradisjonskost, fermentering, kilder til sunt fett og et stabilt blodsukker. Jeg går gjennom ulike matintoleranser, årsaker og gode erstatninger mens vi bygger deg opp. Og jeg viser deg hvilke tilskudd og matvarer som kan være spesielt viktige for akkurat deg og dine utfordinger, så du kommer raskere i mål.

Etter deilig lunsj, som er inkludert i kurset, har vi en workshop på det fine kjøkkenet i Solbakken 1 der du lærer om baking av surdeigsbrød og å lage kombucha. De som ønsker får med surdeigsstarter og en startkultur for kombucha ( SCOBY), så blir det lett å sette igang hjemme. I kursportalen online på mastermind.com er det videotreninger som tar deg videre inn i kunnskap, inspirasjon på matretter, og bl a fermentering av solkål, kimchi og lage kokosyoghurt.

Jeg kom til Kamilla i dårlig form, sliten, tiltaksløs og med mye mageplager, og jeg var skeptisk, jeg hadde forsøkt veldig mange behandlinger/råd før jeg kom hit. Kamilla satte i gang på sin rolige og vennlige måte en grundig undersøkelse av meg. Først en del spørsmål om hvordan jeg hadde det osv., så en mengde tester som ble utført på litt forskjellige måter. Jeg følte meg trygg, godt i varetatt, Kamilla lyttet alltid nøye til det jeg sa, tok ekstra tester hvis hun mente det var nødvendig. Jeg kan varmt anbefale Kamilla som behandler og hun har utrolig mye erfaring og kunnskap.
Lisbeth Nielsen

Jeg starter dagen med fokus på tankesett for å få til en god endring, og beholde fokuset på det du ønsker. Du skal kunne se tilbake på ditt beste år noensinne. Ved å ha andre å sparre med som i en slik gruppe, får vi delt erfaringer, får svar på spørsmål og holder inspirasjonen på topp. Det vil alltid være noen som trenger dine eraringer og motsatt. Så vi jobber litt med å sette intensjon og få et godt tankesett.

I kurset får du en konsultasjon hos meg på klinikken som tar 1, 5 time , og der jeg tester for hvilke belastninger du har og hva som stresser din kropp nå. Og som vi da retter spesifikt fokus på i en individuell plan du får på mail.

– Jeg tester med bioresonans utstyr etter Dr. Volls metode i akupunkturpunkter, og sjekker for sensitivitet og irritasjon på ulike matvarer, overvekst av sopp, skadelige bakterier i tarmflora eller parasitter, borellia og tungmetallbelastning og intoleranser og allergier. Jeg sjekker også hormonbalanse og belastning på organer, samt eventuelle behov for vitaminer og mineraler. Med din bioresonans test kan vi adressere akkurat det som belaster deg mest, og få tilpasset mat og tilskudd til det som blir riktig for deg. Les mer om bioresonans på nettsiden min, om du ønsker. Det vil være ukentlige oppfølginger med inspirasjon og spørsmål + svar på møter på Zoom. Der kan du sende meg spørsmål på forhånd eller dele med gruppa der og da. Mange lurer som oftest på det samme!

Etter 4 uker får du en personlig oppfølging med en 1/2 time på telefon eller Zoom, så vi sammen kan holde en stø kurs mot målet ditt. Du får tilgang til en egen Facebookgruppe for medlemmer i gruppa, der vi kan dele spørsmål, tips og erfaringer. Jeg vil være der hele veien, så vi på best mulig måte kan få resten av 2020 og neste år til å bli et løft for deg i helhetlig helse, energi og glede. Som en bonus får du en goodiebag satt sammen av supermat og gode tilskudd til en verdi av 1000-1100 kr, den 24. okt! Jeg gleder meg masse til å møte deg og gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på starten av et nytt liv.

Fermentering som du lærer den 24. okt er en enkel og morsom matkunst som gir liv til kroppen, bokstavelig talt. Når du gir deg selv en boost for tarmhelsen daglig, kan virkelig store endringer skje. I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til god fysisk og psykisk helse.

Du kan lese mer om kurset Frisk og glad med bedre tarmhelse der du kan bestille og få faktura. Mulighet for å dele betalingen opp i 2 rater.

Etter å ha vært på behandling hos deg, Kamilla, har hverdagen blitt en helt annen. Etter bare første time fikk jeg vite så mye om hvor problemene mine kom fra og enkle tiltak som skulle gjøres for å bearbeide smerter og problemer med magen. På kun en måned viste dette store forbedringer! Jeg er veldig glad for din kunnskap, dine råd og tips. Alt dette har vist at denne type behandling virkelig er verdt å prøve hvis det er problemer som det er vanskelig å finne svar på. Din kunnskap har vist meg å være stor og til å kunne stole på. Tusen takk igjen 🙂
Beate Kaldhussæter

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.