fbpx

Frisk og glad med bedre tarmhelse!

8 ukers kurs

Dager til
Bestill ved neste anledning

Velkommen til heldagsseminar 24. okt. og online oppfølging i 8 uker.

Kjenner du på en kropp som ikke fungerer som du ønsker? Lite energi og et hode som ikke henger helt med? Stressfølelse, smerter og slitenhet kan nemlig komme av en ubalanse i mage og tarm. Nyere forskning har avdekket en enorm forbindelse mellom plager/sykdom og en svekket tarmhelse. Og da snakker vi ikke bare om plager med oppblåsthet, forstoppelse, diare og magesmerter, men også betennelser og smerter ellers i kroppen, lite energi og fokus, dårlig hukommelse, problemer med å gå ned i vekt, autoimmune tilstander som leddgikt, allergier, astma, kroniske hudproblemer og et dårlig immunforsvar generelt. I tarmfloraen ligger kilden til stabilt humør, glede-følelse, energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar.

Jeg liker å jobbe bredt for å få raske resultater for mine deltagere på kurs. Derfor har jeg satt sammen et 8 ukers kurs for at du skal få oppfølging, kunnskap og inspirasjon til å innføre gode endringer og tiltak for din helse. Kurset er både fysisk + online med tilgang til en kursportal på mastermind.com med 30 sesjoner med videoer  med foredrag, teori og praktisk matlaging, kostplaner og lister over matvarer og tiskudd+ oppskrifter. Det skal være lett og gøy å bli frisk og glad med bedre tarmhelse. Få et innblikk i kursportalen og innholdet i kurset på 

mastermind.com 

Vi møtes til et heldags seminar 24. okt kl 10-18 , på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen. Her lærer du om mat og tilskudd for en bedre tarmhelse, om næringstett mat, tradisjonskost, fermentering, matvarer som kan bidra med sunt fett og gi deg et stabilt blodsukker. God insulinfølsomhet er viktig for mer energi og effektiv forbrenning, både for en sunn vekt og god treningseffekt. 

Jeg går gjennom ulike matintoleranser, årsaker, hvilke matvarer du bør unngå og gode erstatninger mens vi bygger deg opp. Og jeg viser deg hvilke tilskudd og matvarer som kan være spesielt viktige for akkurat deg og dine utfordinger, så du kommer raskere i mål. Dette vil den individuelle konsultasjonen du får hos meg på klinikken avdekke.

Etter deilig lunsj, som er inkludert i kurset, har vi en workshop på det fine kjøkkenet i Solbakken 1 der du lærer om baking av surdeigsbrød og å lage kombucha. De som ønsker får med surdeigsstarter og en startkultur for kombucha ( SCOBY), så blir det lett å sette igang hjemme. I kursportalen online på mastermind.com er det videotreninger som tar deg videre inn i kunnskap, inspirasjon på matretter, som blant annet fermentering av solkål, kimchi, lage kraftsupper og kokosyoghurt.

Foredrag om mat og tilskudd for tarmhelsen

Du lærer også øvelser for tankesettet for å få til en god endring, og beholde fokuset på det du ønsker. Du skal kunne se tilbake på ditt beste år noensinne, ett år fra nå av. Ved å være i en slik klasse får vi delt erfaringer, inspirert hverandre, får svar på spørsmål og holder motivasjonen på topp. Det vil alltid være noen som trenger dine erfaringer og motsatt. Å være i en gruppe løfter bevisstheten og hjelper deg til et friskere og gladere DEG. 

I kurset får du en konsultasjon hos meg på klinikken som tar 1, 5 time , og der jeg tester for ulike belastninger du kan ha og hva som stresser din kropp nå. Jeg tilpasser slik mat og tilskudd utifra dette i en individuell plan du får på mail via journalsystemet Hano.

– Jeg tester med bioresonans utstyr etter Dr. Volls metode, og sjekker for sensitivitet og irritasjon på ulike matvarer, overvekst av sopp, skadelige bakterier i tarmflora eller parasitter, borellia og tungmetallbelastning og intoleranser og allergier. Jeg sjekker også hormonbalanse og belastning på organer, samt eventuelle behov for vitaminer og mineraler. Med din bioresonans test kan vi adressere akkurat det som belaster deg mest, og få tilpasset mat og tilskudd til det som blir riktig for deg. Les mer om bioresonans på nettsiden min, om du ønsker.

Det vil være ukentlige oppfølginger med inspirasjon og spørsmål + svar på møter på Zoom. Der kan du sende meg spørsmål på forhånd eller dele med gruppa der og da. Mange lurer som oftest på det samme!

Etter 4 uker får du en personlig oppfølging med en 1/2 time på telefon eller Zoom, så vi sammen kan holde en stø kurs mot mer energi og en velfungerende kropp. Du får tilgang til en egen Facebookgruppe for medlemmer i gruppa, der vi kan dele spørsmål, tips og erfaringer. Jeg vil være der hele veien, så vi på best mulig måte kan få resten av 2020 og neste år til å bli et løft for deg i helhetlig helse, energi og glede. Som en bonus får du en goodiebag satt sammen av supermat og gode tilskudd til en verdi av 1000-1100 kr, den 24. okt! Jeg gleder meg masse til å møte deg og gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på starten av et nytt liv.

Fermentering som du lærer den 24. okt er en enkel og morsom matkunst som gir liv til kroppen, bokstavelig talt. Når du gir deg selv en boost for tarmhelsen daglig, kan virkelig store endringer skje. I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til god fysisk og psykisk helse. ​

Kurset startermed en mastermind gruppe i Drammen 24.okt og er videre online. Du får tilgang til en kursportal på mastermind.com med over 30 sesjoner med videoer med foredrag, teori og praktisk matlaging, kostplaner  + oppskrifter. Det skal være lett og gøy å bli frisk og glad med bedre tarmhelse. 

Referanser

Referanser

Heldagsseminaret 24. oktober fra 10 -18, på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen:

Her lærer du om mat og tilskudd for en bedre tarmhelse. Om fermentering og matvarer som skrur på forbrenning, og demper betennelse i kroppen. Du lærer om gode kilder til sunt fett, stabilt blodsukker og hvilke matvarer du bør unngå hvis du reagerer på matvarer. Dette tester jeg med bioresonans i din konsultasjon hos meg. Det kan være hvete, gluten, melk, histaminer, FODMAPs, gjær, sukker osv.

Jeg vil være der hele veien, så vi på best mulig måte kan få resten av 2020 og neste år til å bli et løft for DEG i helhetlig helse, energi og glede.

Jeg gleder meg masse til å møte deg og gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på starten til et nytt liv.

 I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til god fysisk og psykisk helse.

Mitt store ønske er at du skal få leve livet ditt slik du ønsker og drømmer om. Jeg vil at så mange som mulig skal få lære hvor lett dette er med kunnskap, inspirasjon og personlig veiledning. Man får mer følelse av kontroll og ansvar over eget liv og helse, og du kan høste mer vitalitet fysisk og mentalt videre fremover.

Du vil inspireres til å spise mer mat som bygger både tarmflora og deg opp. Dette har stor innvirkning på hjernen, slik at du lettere får
følelsen av glede og indre ro.

  • På heldagsseminaret 24. okt i Drammen får du også en goodiebag med supermat og tilskudd til en verdi av 1000-1100 kr.
  • Ordinærpris for kurset er 9900 kr, intropris nå er 8490 kr! ( 912 dollar i kursportalen eller få faktura)

Meld deg på nå og gjør resten av 2020 til en god utvikling av helse, immunforsvar og mer energi! 

Send meg en mail på kamilla@kamillahill.no eller ring meg på tlf 40873297 om du har spørsmål angående kurset.

kamillahill.no,bioresonans,proven probiotics

Du kan betale hele summen 8490 kr i kursportalen eller ved å få faktura med mulighet for å dele betalingen opp i 2 rater. Gi beskjed i skjemaet nedenfor hva du ønsker. Det er kun 19 plasser på kurset denne gangen. «Take action» og meld deg på! 

Bilder fra tidligere kurs

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.