fbpx

5 trinn som tar deg fra slitenhet og stress til mer energi, god fordøyelse og indre ro.

4 ukers online kurs

Kamilla Hill ernæringsterapeut

Er du sliten? Kjenner du på en kropp som ikke fungerer helt? Lite energi og blir lett stresset innvendig? Da kan det være at årsaken er en ubalanse i mage og tarmflora. Nyere forskning har avdekket en sterk forbindelse mellom en rekke plager både fysisk og psykisk, og en svekket tarmhelse. Og da snakker vi ikke bare om plager med oppblåsthet, forstoppelse, diare og magesmerter, men også betennelser og smerter ellers i kroppen, lite energi og fokus. I tarmfloraen ligger kilden til stabilt humør, glede-følelse, energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar.

I et 4 ukers kurs online, med personlig videokonsultasjon og veiledning i gruppe på Zoom, hjelper jeg deg å finne årsaker og løsninger gjennom mat og tilskudd som er tilpasset akkurat deg. Veiledninger er på 1,5 time mandager fra 30/11 kl 19.30 -21

I kurset lærer du å bake surdeigsbrød

Velkommen skal du være.

Til Solbakken 1

Jeg liker å jobbe bredt for å få raske resultater for mine deltagere på kurs. Derfor er det viktig med kunnskap og inspirasjon jevnt over 4 uker slik at du får i gang en god endring og bedring på energi og stressfølelse. Da vil du stå bedre rustet i hverdagen din.

Tarmflora pleies med mat og tilskudd og det er mye enklere og morsommere, og faktisk mer effektivt å lære det i en gruppe. Du får en 1:1 konsultasjon med meg på zoom eller telefon, der jeg kartlegger og spør rundt det du trenger hjelp med,  symptomer og mulige årsaker.

Jeg veileder deg videre i gruppe på Zoom hver mandag kveld, i alt 4 ganger fra 30/11 til 21/12.

Du får tilgang til egen lukket fb gruppe der vi deler tips og erfaringer, spørsmål og svar, i et støttende felleskap. Du får tilgang til kursportalen i mastermind.com med kurskompendium, 35 sesjoner med videoer med foredrag, teori og praktisk matlaging, oppskrifter, kostplaner og lister over matvarer og tilskudd. Alt er tilgjengelig for deg i 3 fulle måneder. Det skal være lett og gøy å få mer energi med bedre tarmhelse. Få et innblikk i kursportalen og innholdet i kurset på mastermind.com 

Her lærer du om mat og tilskudd som kan gi deg en ny tilværelse med mer energi, indre ro og bedre fordøyelse. Du lærer om næringstett mat, om mer levende mat som fermentering, matvarer som kan bidra med sunt fett og gi deg et stabilt blodsukker.

God insulinfølsomhet er viktig for mer energi og effektiv forbrenning, både for en sunn vekt og god treningseffekt.

Jeg går gjennom ulike matintoleranser, årsaker, hvilke matvarer du bør unngå og gode erstatninger mens vi bygger deg opp. Og jeg viser deg hvilke tilskudd og matvarer som kan være spesielt viktige for akkurat deg og dine utfordinger nå. Dette vil den individuelle konsultasjonen din med meg, kunne avdekke.

Bli med på 4 givende og inspirerende uker som kan løfte energien din! Det du lærer kan videre gi grunnlag for optimal helse, med glede og overskudd.

Ukentlig oppfølging via Zoom

Du lærer også øvelser for tankesettet for å beholde fokuset på det du ønsker. Gjør 2020 til det året der du bestemte deg for et positivt skift for din energi og helse. 

I kurset får du altså en 1:1 konsultasjon med meg på 45 min der jeg spør og kartlegger det du ønsker å forbedre. Jeg undersøker ulike belastninger du kan ha i ditt indre økosystem, og hva som stresser din kropp nå. Jeg tilpasser slik mat og tilskudd utifra dette i en individuell plan du får på mail.

Jeg vil lose deg gjennom 5 fantastiske trinn til mer energi, god fordøyelse og indre ro, så vi på best mulig måte kan få resten av 2020 og neste år til å bli et løft for deg i helhetlig helse, energi og glede.

Som bonus får de 10 første som melder seg på, en goodiebag satt sammen av supermat og gode tilskudd til en verdi av 900-1000 kr tilsendt i posten. Jeg gleder meg masse til å møte deg og gjøre det jeg kan for å hjelpe deg på starten av et nytt liv.

Når du gir deg selv en boost for tarmhelsen daglig, kan virkelig store endringer skje. I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er samtidig kilden til god fysisk og psykisk helse. ​

Dette kurset passer for deg som personlig trenger et løft i  energi og fordøyelse, og for deg som ønsker å lære mer om mat og tilskudd som kan behandle og forebygge.

Referanser

Referanser

Jeg gleder meg masse til å møte deg og gjøre det jeg kan for å veilede deg på starten til et nytt liv. 

Mitt store ønske er at du skal få leve livet ditt slik du ønsker og drømmer om. Jeg vil at så mange som mulig skal få lære hvor lett dette er med kunnskap, inspirasjon og personlig veiledning. Man får mer følelse av kontroll og ansvar over eget liv og helse, og du kan høste mer vitalitet fysisk og mentalt videre fremover.

Du vil inspireres til å spise mer mat som bygger både tarmflora og deg opp. Dette har stor innvirkning på hjernen, slik at du lettere får
følelsen av glede og indre ro.

Ordinærpris for kurset er 4400 kr, intropris nå er 2750 kr! 

Meld deg på nå og gjør resten av 2020 til en god utvikling av helse, immunforsvar og mer energi! 

Send meg en mail på kamilla@kamillahill.no eller ring meg på tlf: 40 87 32 97 om du har spørsmål angående kurset.

Bilder fra tidligere kurs

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.