fbpx

Gratis webinar med tips om mat og tilskudd som kan løfte energien og bedre fordøyelsen din.

Kokosmelk
Mye godt fra kokosnøtten!
Jeg deler mine tips om mat og tilskudd som kan ta deg fra slitenhet og stressfølelse, til mer energi og god fordøyelse: Bonusen blir ofte mer indre ro, og positivt fokus 🙂
 
Jeg har gjennom mange års klinisk erfaring med klienter, lært hvordan vi med 5 enkle trinn kan få en stor effekt. Jeg brenner for å hjelpe mennesker til en helhetlig helse, mer energi og glede! I webinar på torsdag 10.desember kl 12 kan du få noen tips om tilpasset mat og tilskudd som kan få fart på energien din. Du kan stille spørsmål til meg på forhånd på mail, hvis det er ting du lurer på, så prøver jeg å svare på det. Jeg håper å gi deg noe du kan ta med deg videre som hjelper deg, og din helhetlige helse. 
 
Registrer deg via linken og bli med! Du kan se det i replay også. Så la resten av 2020 lyses opp av litt kunnskap og inspirasjon på mat og tilskudd 🙂
 
Registrer deg og bli med på gratis webinaret mitt HER
 

Les et par referanser her:

Jeg er en kvinne på 35 år, 2 små barn, som elsker å være aktiv og ha flere baller i luften. Takket være Kamilla Hill som min naturterapeut, klarer jeg dette og stortrives i livet nå.

Jeg er så glad for å ha Kamilla Hill som min veileder for et balansert, fornøyd og ikke minst sunnere liv. Jeg begynte med Kamillas hjelp for over et år siden (2019) fordi jeg hadde hudplager, fordøyelsesproblemer, stress, mangel på søvn, hormonell ubalanse m.m. Jeg hadde behandlet meg for lever problemer og hudplager hos leger og spesialister i flere land men ingenting førte til resultater før jeg fikk Kamillas hjelp gjennom homeopati, akupunktur, bioresonans og en fantastisk veiledning om mat og tilskudd tilpasset til meg.

Selve kuren for det jeg trodde kom til å være min kroniske sykdom tok flere måneder men jeg begynte å se forbedringer gradvis i flere områder av kroppen og sinnet mitt.
– Jeg husket hvor godt det er å fordøye mat riktig og behagelig
– Hudplager ble mindre og forsvant
– Jeg er i bedre humør og takler hverdagen bedre, til å med trives med de små utfordringer
– Jeg ikke bare ser friskere ut men også føler at energien er tilbake
– Nå jobber jeg med fokus på å sove bedre og trene regelmessig

Jeg gleder meg over en mye bedre, sunnere, lykkeligere versjon av meg selv, takket være Kamilla sin veiledning og behandling. – Aida Åmot

Jeg har gjennom flere år samarbeidet med Kamilla Hill og sendt pasienter til henne for helsemessig oppfølging og behandling, med særlig fokus på tarmhelse og avgifting. Jeg har også selv vært pasient hos henne. Hun er engasjert og samvittighetsfull, resultatene er gode og pasientene er godt fornøyd med behandlingen. Anbefales! – Pål Hermansen, Tannlege

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.