fbpx

Bioresonans testing fysisk i akupunkturpunkter, og over avstand.

Bioresonans testing og behandling
Bioresonans testing og behandling
bioresonans testing

Når du kommer til meg fysisk på klinikken er det bioresonans testing etter Dr. Volls metode jeg bruker. Akupunkturpunkter på fingre og tær måler jeg da via en BioCheck og ser på elektrisk motstand ( Ohm). På måleapparatet skal den ligge mellom 45 og 55 og være stabil. Hvis viseren faller eller avviker fra 45-55 tester jeg for ulike årsaker som f.eks underaktive og irriterte organer, hormonkjertler, ubalanse i tarmflora, candida, matintoleranser, betennelser, virus, parasitter, borellia, tungmetaller, mangel på magesyre, galle osv. Dette skjer ved å sette ampuller med homeopatiske frekvenser, eller matvarer, vitaminer eller mineraler, i bioresonans maskinens output beger og overføre informasjonen til deg, din respons i akupunkturpunkter viser resonans/belastning eller ikke. Slik jobber jeg meg frem til vi har kartlagt det aktuelle. 

Når du ikke kan komme på klinikken tester jeg over avstand etter prinsipper fra Dr. Emotos forskning. Da setter jeg de ulike informasjons ampullene med bakterier, organer, hormoner, matvarer, vitaminer osv i bioresonans maskinen, overfører frekvensene / informasjonen til en elektrode og tester resonans mot ditt energifelt. Ditt energifelt representeres av ditt navn og fødselsdato på en lapp ( se video under). Jeg har nå jobbet med dette i 2 år og opplever det like virkningsfullt. Fordelen med å være her fysisk på klinikken er at du ofte umiddelbart kjenner at noe skjer i kroppen. mange som får hjelp over avstand kjenner også at noe skjer, mens andre tar det lenger tid for. Basert på hva jeg finner av årsaker, og behov for behandling med ulike frekvenser for å balnsere tarmflora , organer, og meridianer, lager jeg dråpeflasker som sendes deg i posten. Jeg sender deg også en behandlingsplan på mail med funn, råd og tiltak. 

Dr. Emoto har vist hvordan vann bærer informasjon ( husk vi mennesker består også av 60 % vann, hjertet rundt 73% og lunger 83%) , og hvordan vannmolekyler endrer form etter hvilke ord og frekvenser, musikk og tanker de blir utsatt for. Les mer om hans forskning på vannets struktur og hukommelse og om hans risvann-eksperiment der han viser hvordan ord og følelser påvirker vann.

Dr. Gerard Pollack og Dr. Luc Montagnier ( som vant nobelprisen 2008 for å ha oppdaget HIV viruset) er blant de forskerne som viderefører Dr. Emotos forskning og formidling av sannheten om vann ut til folket, og hvordan intensjon, frekvenser og tanker påvirker vannmolekylets struktur. Se flere forsøk og les mer om arbeidet HER

Albert Einstein sa også dette: «Alt er frekvenser.» Og det er det jeg erfarer i min klinikk, hver dag. Alt er energi i praksis.

 

borreliose testing borrelia bakterier flåttbitt

Det er fantastisk å få blomster fra fornøyde pasienter og deltagere på kurs. Det varmer hjertet og gir masse inspirasjon videre. 

Her er noen referanser etter videoen der jeg viser bioresonans testing over avstand. Da tester jeg den ulike informasjonen/ frekvensen på ulike bakterier, sopp, parasitter og virus, tungmetaller, resonans/reaksjoner på matvarer, behov for støtte på hormonkjertler, insulin, organer, meridianer, eventuelle næringsmangler og behov for tilskudd fra vitaminer, mineraler og fettsyrer og evt. urter som kan støtte din prosess til å komme i balanse. Hele intensjonen er å stimulere din egen selvregulering, og hjelpe til med å dempe skadelige mikroorganismer i ditt mikrobiom, rense for belastninger mens vi samtidig bygger deg opp med helende frekvenser for organer, meridianer, mat og tilskudd. Da kan din egen elektrisitet lettere strømme fritt og ordne opp der det trengs i din kropp. 

Beate Kaldhussæter
Etter å ha vært på behandling hos deg, Kamilla, har hverdagen blitt en helt annen. Etter bare første time fikk jeg vite så mye om hvor problemene mine kom fra og enkle tiltak som skulle gjøres for å bearbeide smerter og problemer med magen. På kun en måned viste dette store forbedringer! Jeg er veldig glad for din kunnskap, dine råd og tips. Alt dette har vist at denne type behandling virkelig er verdt å prøve hvis det er problemer som det er vanskelig å finne svar på. Din kunnskap har vist meg å være stor og til å kunne stole på. Tusen takk igjen 🙂 - Beate Kaldhussæter
Lisbeth Nielsen
Jeg kom til Kamilla i dårlig form, sliten, tiltaksløs og med mye mageplager, og jeg var skeptisk, jeg hadde forsøkt veldig mange behandlinger/råd før jeg kom hit. Kamilla satte i gang på sin rolige og vennlige måte en grundig undersøkelse av meg. Først en del spørsmål om hvordan jeg hadde det osv., så en mengde tester som ble utført på litt forskjellige måter. Jeg følte meg trygg, godt i varetatt, Kamilla lyttet alltid nøye til det jeg sa, tok ekstra tester hvis hun mente det var nødvendig. Jeg kan varmt anbefale Kamilla som behandler og hun har utrolig mye erfaring og kunnskap. - Lisbeth Nielsen
Pål Hermansen
Jeg har gjennom flere år samarbeidet med Kamilla Hill og sendt pasienter til henne for helsemessig oppfølging og behandling, med særlig fokus på tarmhelse og avgifting. Jeg har også selv vært pasient hos henne. Hun er engasjert og samvittighetsfull, resultatene er gode og pasientene er godt fornøyd med behandlingen. Anbefales
Aida Åmot
Jeg er en kvinne på 35 år, 2 små barn, som elsker å være aktiv og ha flere baller i luften. Takket være Kamilla Hill som min naturterapeut, klarer jeg dette og stortrives i livet nå. Jeg er så glad for å ha Kamilla Hill som min veileder for et balansert, fornøyd og ikke minst sunnere liv. Jeg begynte med Kamillas hjelp for over et år siden (2019) fordi jeg hadde hudplager, fordøyelsesproblemer, stress, mangel på søvn, hormonell ubalanse m.m. Jeg hadde behandlet meg for lever problemer og hudplager hos leger og spesialister i flere land men ingenting førte til resultater før jeg fikk Kamillas hjelp gjennom homeopati, akupunktur, bioresonans og en fantastisk veiledning om mat og tilskudd tilpasset til meg. Selve kuren for det jeg trodde kom til å være min kroniske sykdom tok flere måneder men jeg begynte å se forbedringer gradvis i flere områder av kroppen og sinnet mitt. - Jeg husket hvor godt det er å fordøye mat riktig og behagelig - Hudplager ble mindre og forsvant - Jeg er i bedre humør og takler hverdagen bedre, til å med trives med de små utfordringer - Jeg ikke bare ser friskere ut men også føler at energien er tilbake - Nå jobber jeg med fokus på å sove bedre og trene regelmessig Jeg gleder meg over en mye bedre, sunnere, lykkeligere versjon av meg selv, takket være Kamilla sin veiledning og behandling.
Kari Haug
Jeg hadde lenge tenkt at jeg burde gjøre noe med både kosthold og få sjekket meg i forhold til allergier. Lenge hadde jeg tenkt at jeg ville lage surdeigsbrød også, men jeg kom liksom ikke i gang. Før det dukket opp et kurs fra Kamilla Glomsrud Hill. Jeg meldte meg på, og det er jeg veldig glad for. Kamilla er et menneske du fort blir begeistret av. Surdeigsbrød, solkål og god informasjon om hvordan matvarer virker på kroppen, gjorde endringen. En konsultasjon på hennes kontor ga bekreftelse på antakelser jeg hadde gått med. Jeg er imponert over Kamillas kunnskaper, og hun har en vennlighet og varme som betyr mye for meg. Dette har vært en god investering! Kari Elisabeth
Else
Hverdagen har blitt bedre etter å ha gått til behandling hos deg Kamilla. Din enorme kunnskap, og enkle grep om hvordan matvarer påvirker kroppen har gitt meg økt energi, mindre plager, og sunnere tarm helse. En investering som har gitt økt livskvalitet. Kamilla ser totalbildet hos deg som menneske, og jeg kan varmt anbefale henne videre 🌸
Maria Popa
Kamilla Hill er en dyktig terapeut med imponerende kunnskap i de forskjellige behandlingsverktøy ( homeopati, ernæring, bioresonans), klientene får hos henne. Hun er grundig , strukturert , effektiv og hennes varme og positivitet smitter over på hennes klienter. Trygg i sitt arbeid !
Previous slide
Next slide

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.