fbpx

Trenger du inspirasjon? Nå kan du få online kurset 5 trinn til mer energi og god fordøyelse for 440 kr!

urkorn pai med egg

Jeg har ikke alltid hatt mye energi og godt immunforsvar. Jeg slet med stadige urinveisinfeksjoner, bihulebetennelser og lungebetennelser. Det ble mange antibiotikakurer, og tarmfloraen ble bare verre og immunforsvaret dårligere. Energi og treningseffekt var lav. Når jeg endelig begynte å styrke tarmhelsen, begynte gode ting å skje; jeg ble kvitt infeksjoner og fikk mye mer energi. I dag hjelper jeg mange på klinikken min med 5R programmet via mat og tilskudd.

 

 

Kjøp 5R programmet for mer energi og god tarmhelse i kursportalen for 440 kr her: MasterMind.com

 

Jeg har nå over 20 års klinisk erfaring, og brenner for å hjelpe mennesker til bedre helse. Det er fullt mulig å få hjelp med slitenhet og stress-følelse, oppblåsthet og reaksjoner på mat. Dette er blitt så vanlig at vi tror det skal være sånn. Da er det vanskelig å kjenne at man nyter livet, eller se hvordan ting kan endres. Få gleden av hvordan en kombinasjon av tilpasset mat og tilskudd kan gi mer energi, god fordøyelse, fokus og indre ro. Mat og tilskudd som nærer en god tarmflora er mye av kilden til helse, både fysisk og psykisk.

 

Ditt indre økosystem kan få deg til å blomstre om det kommer i balanse! Kunnskap og inspirasjon på mat og tilskudd som kan hjelpe deg til målet, er morsomt, spennende og ikke minst fantastisk med hensyn til gode smaker. Små grep som kan gjøre stor forskjell. Kunnskap og inspirasjon har jeg samlet i et online kurs du tar i ditt tempo. 

Gi deg selv en god investering og  bestill dette online kurset for 440 kr (51 dollar) ! 5 trinn som tar deg fra slitenhet og stress til mer energi og god fordøyelse!

 

Du får:  Tilgang til kursportal med videoer, naturlig gluten og melkefrie oppskrifter og foredrag, samt kompendium.

 

 

Her er hva Aida Aamot sier om hjelpen hun har fått:

«Jeg er en kvinne på 35 år, har 2 små barn, og som elsker å være aktiv og ha flere baller i luften. Takket være Kamilla Hill som min ernæringsterapeut, klarer jeg dette og stortrives i livet nå.

Jeg er så glad for å ha Kamilla Hill som min veileder for et balansert, fornøyd og ikke minst sunnere liv. Jeg begynte med Kamillas hjelp for over et år siden (2019) fordi jeg hadde hudplager, fordøyelsesproblemer, stress, mangel på søvn, hormonell ubalanse m.m. Jeg hadde prøvd behandling hos leger og spesialister i flere land men ingenting førte til resultater før jeg fikk Kamillas hjelp med bioresonans og en fantastisk veiledning om mat og tilskudd tilpasset til meg.

 

 

Selve kuren for det jeg trodde kom til å være min kroniske plage tok flere måneder men jeg begynte å se forbedringer gradvis i flere områder av kroppen og sinnet mitt.

– Jeg husket hvor godt det er å fordøye mat riktig og behagelig

– Hudplager ble mindre og forsvant

– Jeg er i bedre humør og takler hverdagen bedre, til å med trives med de små utfordringer

– Jeg ikke bare ser friskere ut, men føler også at energien er tilbake

– Nå jobber jeg med fokus på å sove bedre og trene regelmessig

Jeg gleder meg over en mye bedre, sunnere, lykkeligere versjon av meg selv, takket være Kamilla sin veiledning.»

Bli med på kurs og veiledning du også, og få mer energi og god fordøyelse. Som en bonus kommer også ofte mer fokus og indre ro, verdifullt for å være sin beste versjon.

 

Her er link rett til kursportalen der du finner kunnskap og daglig inspirasjon for 440 kr. MasterMind.com

 

Ta ansvar for din egen helse og kjenn hva godt det gjør for kropp og sinn!

 

– Alt det beste, Kamilla 🙂

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.