fbpx

Min nettbutikk med Frønæring fra Rain

Nigella Sativa, Legesvartkarve. Tatt av Rolv Hjelmstad

Nå har jeg gleden av å  presentere nettbutikken min hos Rain med fantastisk næringsrike smoothies, proteinpulver og hudpleie! 

Den som gjorde meg interessert i Rain Soul, var min tidligere hovedlærer i homeopati for 20 år siden, Øyvind Hafslund, som ringte og fortalte om det utrolige frøet Nigella Sativa. Han var i ferd med å avslutte boken sin : «The biological dominoeffect. You become what you repeat» da en pasient ringte ham og viste at hendene hennes endelig var helt fine etter 20 år med eksem. Problemer med peridontitt ( tannkjøttsykdom) og pyrea ( tannråte), med utallige besøk hos tannlegen og tenner som løsnet, var heller ikke lenger et problem. Han trodde noen sekunder ikke det han så, men ble selvfølgelig nysgjerrig på produktet hun hadde brukt og ville settes i kontakt med noen som kunne bekrefte mer om innholdet og erfaringer rundt det. Han ble forhandler og fikk etterhvert gode erfaringer selv og fra sine kunder. Jeg har alltid har elsket å finne produkter som kan hjelpe mine pasienter raskere på deres vei til mer helse og tilfriskning, og både den faglige dokumentasjonen og intuisjonen min sa at Rain Soul og de andre produktene måtte prøves. Siden august 2020 har jeg og mange av mine pasienter hatt stor nytte av Rain Soul. 

 

Jeg jobber jo ikke lenger kun med klassisk homeopati, men med testing og behandling med bioresonans der hoemopati også inngår, og ernæring gjennom mat og tilskudd. Testing og behandling med bioresonans er selve grunnmuren i klinikken min og erfaringen min etter 20 år som behandler er at nesten alle kan nyte godt av tilpasset mat og tilskudd. 

Bare å høre om frønæringen i Rain Soul smoothien gjorde at jeg skjønte den var potent. Frøblandingen i denne nydelig friske smoothien er svartkarve frø, svart bringebær frø, druekjerne frø og d-rhibose ( sistnevnte er en del av cellenes ATP og kan bidra med mer energi og bedre muskelfunksjon).

 

Black cumin seeds ( svartfrø) har altså over 1000 studier i PubMed som viser hvordan det kan hjelpe ved ulike plager.

Her kan du også se mer om frønæringen i Rain: Seed Science | Tsunamivids

Rolv Hjelmstad, Norges vandrende leksikon om medisinplanter, skriver utførlig om svartfrø ( legesvartkarve frø) i sitt fantastiske oppslagsverk på nett; Urtekilden.no

 

Prøv Rain sin frønæring du også! Du kan bestille her i min nettbutikk http://seednutrition.com/kamillahill/

 

Og her forklarer jeg noen av produktene:

 

Rain Soul: Denne smoothien har en blanding av svartfrø, druekjernefrø og svart bringebærfrø + d- rhibose. Den kan redusere betennelse og inflammasjon og er utrolig rik på antioksydanter. Dermed hjelper den og er en gnistslokker mot frie radikaler vi får pga stress, miljøgifter og fra vår egen energiproduksjon. På den måten vil den ha en anti-aldrings egenskap. Den er veldig næringsrik, har stoffer virker sammen i synergi og rik på ALA og LA fettsyrer ) alpha lipol syre og linolen syre). Disse er med å bygge sterke cellemembraner som er viktig for å få effektiv transport av næringsstoffer inn og avfallsstoffer ut av cellene våre. Disse «moderfettsyrene» i frø er ikke like harskningssensitive som fiskeolje. De tåler mer. fettsyrene er som oksygenmagneter og øke oksygeneringen i vev. Dermed kan restitusjon etter sykdom og skade gå bedre og energiproduksjonen øke.

 

Mange kjenner seg generelt mer energiske og sover bedre, er min erfaring. Dette er et av mine favorittprodukter for min helse nå. Les mer om innholdet her :Soul Fact Sheet | Tsunamivids

Rain Core: Denne fungerer mer som en daglig detox og inneholder chlorella ( blågrønn alge rik på jod, k vit, B12 og er rensende) , spirulina, løvetannrot, kål, hvetegress, og svartfrø. Den blir sett på som 8-9 porsjoner grønt daglig, og er veldig fin som daglig detox og spesielt hvis vet du både kan ha tungmetaller som amalgam og kvikksølv i kroppen, går på medisiner og har spist usunt over tid.  Core Fact Sheet | Tsunamivids

 

Rain Bend: Denne støtter spesielt ledd og leddbånd/sener. Den har glukosamin og gurkemeie, levagen, svartfrøolje, gresskarkjernefrø olje og D vit, K vit, B12, B6, og E vit. Et utrolig spennende produkt på muskler og ledd!

Bend Fact Sheet | Tsunamivids

 

Rain Pure Probiotic: Denne har 8 stammer av gode bakterier ,sammen med frøblanding av gresskarfrøolje, linfrøolje og vannmelonfrø olje. Den kan hjelpe i forhold til oppblåsthet, inflammasjon i tarmen, gi bedre tarmflora og næringsopptak.

Pure Fact Sheet | Tsunamivids

 

Rain Soul som er selve flaggskipet til Rain ble utviklet i 2011 av amerikanske kreftleger som ville støtte ernæringen til barn som hadde gjennomgått cellegiftbehandling. Nå selges Rain sin frønæring over hele verden og med et stort veldedighetsprosjekt i Afrika. Over 350 000 trær er plantet og barn og familiene deres får både frønæring og hjelp til å starte sin egen nettbutikk.

Du får Rain Soul, Core, Bend , Pure probiotic og Form Proteinpulver av erteprotein her : Shopping – Rain International (rainintl.com)

 

Her er en oppsummering fra en studie på svartfrø i PubMed

A review on therapeutic potential of Nigella sativa: A miracle herb (nih.gov):

«It has been widely used as antihypertensive, liver tonics, diuretics, digestive, anti-diarrheal, appetite stimulant, analgesics, anti-bacterial and in skin disorders. Extensive studies on N. sativa have been carried out by various researchers and a wide spectrum of its pharmacological actions have been explored which may include antidiabetic, anticancer, immunomodulator, analgesic, antimicrobial, anti-inflammatory, spasmolytic, bronchodilator, hepato-protective, renal protective, gastro-protective, antioxidant properties, etc. Due to its miraculous power of healing, N. sativa has got the place among the top ranked evidence based herbal medicines. This is also revealed that most of the therapeutic properties of this plant are due to the presence of thymoquinone which is major bioactive component of the essential oil. The present review is an effort to provide a detailed survey of the literature on scientific researches of pharmacognostical characteristics, chemical composition and pharmacological activities of the seeds of this plant.»

 

Det er ikke småtteri hva naturen har å hjelpe oss med. 

 

Inne i PubMed som er en medisinsk database ligger over 1000 studier på Nigella Sativa, svartfrø ( black cumin seeds). Der kan man lese om hvordan svartfrø kan dempe betennelser, ha kraftig antioksydant kraft, og hvordan Nigella sativa har vist å kunne hjelpe både hjerne- og hjertehelse, diabetes, overvekt, infertilitet og blitt forsket på i forhold til beskyttelse mot kreft.

 

Noe av det spesielle ved nigella sativa er det bioaktive plantestoffet thymoqinon som både kan ha smertestillende effekt, være sterkt anti-inflammatorisk og kunne hjelpe ved leddbetennelser. I en tid der stadig flere utvikler kreft er det fint å lese i studier at thymoqinon i svartfrø aktivt kan forebygge kreft og også hjelpe mennesker til å tåle cellegiftbehandling bedre.

Svarfrø har også en anti-parasittisk effekt, er anti-mikrobiell og kan være med å rydde opp i tarmflora både ved overvekst av sopp, skadelige bakterier, virus eller parasitter.

Dette tester jeg ofte på klinikken, hos mange av mine pasienter, så jeg er så glad for at jeg har oppdaget Nigella Sativa og funnet Rain produktene gjennom min lærer som jeg hadde for 20 år siden.

 

Prøv Rain sin frønæring du også! Ta en titt i butikken, og send meg en mail om det er noe jeg kan hjelpe med i forhold til produktene. Velger man å ta 1 smoothie daglig av for eksempel Rain Soul er det billigst å velge autoship å få ny levering etter 1 mnd, da koster det ca. 35 kr dagen for en smoothie full av næring. Du kan si opp autoship når som helst. Man kan også velge engangsordre. Betale med kort eller bankoverføring. Spør om du lurer til (kamilla@kamillahill.no)  Besøk butikken og bestill her: Shopping – Rain International (rainintl.com)

 

Du kan lese en rekke studier om svartfrø og dens dokumenterte helsebringende egenskaper i PubMed.

Black Cumin Studies | Tsunamivids

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.