fbpx

Borrelia bakterier i kroppen?

Borreliose kan ligge som en skjult lavgradig infeksjon.

borreliose testing borrelia bakterier flåttbitt

Da Lars kom til meg hadde kona hjulpet ham hit som siste instans. Hun hadde vært med ham på utredninger hos fastlegen, og på sykehus med røntgen, CT og MR, hos nevrolog og spesialist i geriatri. De trodde han kunne ha fått alzheimer eller et hjerneslag, men ingen funn tydet på det. Likevel hadde han gått fra å være en frisk og rask mann, som var fysisk sterk og ordnet alt, med god hukommelse, til nå å ikke kunne utføre de enkleste oppgaver som å kle på seg, plassere bena riktig når han skulle gå, og ikke minst slet han med å huske og finne ord. Han hadde også lite energi, treg mage og kløe i huden.

 

Siden symptomene på hjerne og nervesystem var så tydelige, tenkte jeg umiddelbart på å teste for belastning av borrelia bakterier. Jeg hadde også nylig tatt et kurs i urter mot borreliose i regi av Napiers Herbalist i Edinburgh. Jeg fant resonans med belastning av en rekke ulike borreliabakterier, det er over 56 varianter å teste, og jeg fant også skadelig overvekst av parasitter og ugunstige bakterier i tarm og andre organer. Av organer trengte mage, tarm, lever og nervesystem mye støtte, og han trengte å bygge opp en god tarmflora med et mangfold av gode tarm bakterier, samt rydde ut de skadelige. 90 % av immunsystemet vårt sitter i tarmen, og fordrer et mangfold av gode bakterier. Han hadde også belastning av TBE ( flåttbåren hjernehinnebetennelse) på hjernehinnen, som ga en lavgradig betennelse på hjernehinnen. 

Jeg testet også på matvareintoleranse, tungmetall belastning og behov for vitaminer og mineraler. Særlig kumelk stresset kroppens hans.

 

Da jeg spurte om han kunne huske noe flåttbitt, kom det etterhvert frem i behandlingsforløpet at han hadde hatt et bitt antagelig 4 år tidligere. Men uten en tydelig rød ring, så han hadde ikke vært hos legen der man ofte får en 10 dagers antibiotika kur, kun hvis denne ringen kommer frem. 

 

Rett før han ble dårlig hadde han vært gjennom en skulderskade og operasjon, og dette var antagelig dråpen som fikk begeret til å renne over. Jeg ser dette ofte. At bakterier og virus, sopp og parasitter kan svekke systemet vårt lenge, men ikke skape store problemer før immunsystemet får en ekstra stor belastning. Det er alltid summen av stress og belastninger fysisk, emosjonelt og mentalt. Det er dette det handler om ved kroniske plager som ikke går over av seg selv. 

 

Jeg begynte å behandle Lars med bioresonans behandling som er frekvens terapi, homeopatiske frekvenser som treffer de ulike varianter borrelia bakterier og deres co infeskjoner som babesia og bartonella, ehrlichia og mykoplasma, samt chlamydia pneumoniae. Det er ofte en coctail av skadelige mikroorganismer i tillegg siden immunsystemet har vært overbelastet over tid;  parasitter og bakterier, virus.

 

Jeg laget frekvensmedisinske dråpeflasker med de samme frekvenser som jeg testet at han trengte, og foreskrev urter som er spesifikke mot borrelia og TBE, sopp og parasitter. 

 

Det tok ikke lang tid før noe positivt skjedde! Dette ga masse håp videre for han måtte også ha støtte på renseorganer som lever, tarm og lymfe. I tillegg var det mange ulike metaller i tenner, både amalgam og tannkrone legeringer med metall.

 

Likevel begynte han å bli friskere ganske raskt og vi fortsatte behandling ca hver 4. uke når dråpeflaskene var tomme. Etter 5-6 ganger kunne han gå bedre selv opp trappene her, og han husket mer og mer.

 

Nå 4 år etter er han tilbake til sitt gamle jeg, muligens enda friskere, har fått tilbake førerkortet, og sender mailer til Flåttsenteret på Sørlandet ! 

 

Det er så gøy når teori og praksis stemmer, og at kroppen er fantastisk når den får riktig støtte. Vi har kost oss med mange ulike samtaletema når han og kona sitter her på klinikken 1,5 time for behandling , og nå kommer han alene også. Han er tilbake i livet sitt, med sine ressurser, sin humor og enorme livserfaring fra et spennende og rikt arbeidsliv. 

 

Frekvensterapi kombinert med anti-mikrobielle urter kan i følge studier hjelpe 70 % av de med borreliose. Det finnes mye forskning og studier presentert i boken Syk av flåttbitt av lege Bjørn Johan Øverbye. Der forteller han også sin egen sykdomshistorie med borreliose. 

IMG_20240411_141845 (1)

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.