fbpx

Hvordan du kan leve av din unike kunnskap, hobby, lidenskap eller livserfaring, og samtidig hjelpe andre mennesker.

kamillahill.no, Tony Robbins, Dean Graziosi
FREE ONCE-A-YEAR ONLINE TRAINING EVENT LIVE FEBRUARY 27th 2020 - 5:00 PM PST | 8:00 PM EST

Hvordan kan du bruke din kunnskap, din hobby, lidenskap eller din livserfaring til å hjelpe andre mennesker? Har du lyst til å finne ditt potensiale, mening i livet her du er nå og samtidig leve av det?

Start video

Lær å sette opp eventer, workshops eller masterminds enten online eller fysisk! På et tidspunkt da jeg virkelig trengte inspirasjon så jeg gratis-treningen til Tony Robbins og & Dean Graziosi på Facebook og kjøpte kurset deres. Jeg har lært så mye, og har nå fulle kurs!

KBB metoden deres er et resultat av deres 60 år + med erfaring. Det er en knowledge business blueprint, et system der du lærer verktøyene, tankesettet, og strategiene. Hvordan du formidler budskapet ditt så du kan hjelpe de som trenger akkurat din kunnskap. Du får det fantastiske Mindmint software`t til å sette opp eventet i, og lærer enkelt hvordan du kan annonsere og markedsføre det.  Dette passer for absolutt alle. 

Nå er KBB versjon 2.0 klar og du kan kjøpe det nå! Hvis du kjenner et ønske om å hjelpe andre mennesker med et problen du vet at DU kan bidra med å løse, da er KBB versjon 2.0 noe for deg!

På få måneder har jeg sett hvordan over 24 000 mennesker i facebookgruppen støtter hverandre med små og store vinninger, og det er alt fra de som allerede er suksessrike entrepenører som utvikler seg videre, til de som har kommet seg ut av en avhengighet eller sykdom, studert mekanismene og lagt til egne erfaringer. 

I KBB kurset, som du kan ta i ditt tempo, finner du inspirasjon til å finne ditt hvorfor, din unike styrke og motivasjon til å gjøre noe meningsfullt og samtidig kunne leve av det.

Du kan klare det helt fint, det er ofte bare tanker som står i veien. Her lærer du både tankesett og det praktiske så du får din egen kursgruppe, din mastermind opp å gå. 

Selv-utdanning er blitt den nye normen. Folk ønsker å få svar på sin utfordring eller problem raskt og direkte fra de som har gått veien før dem. Og de fleste av oss sitter på løsninger og kunnskap som kan hjelpe andre mennesker, i stort og smått. Informasjon og kunnskap er nå blitt den raskest voksende industrien, i følge Forbes.

Tony er helt rå på å inspirere deg til handling, og Dean vil på sin autentiske og engasjerte måte vise deg hvordan du kan lykkes med det du ønsker. 

I kurset deres finner du også ut hva du er god på, hva akkurat DU kan lære andre, gjøre en forskjell og samtidig leve av det.

 

 

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.