fbpx

Kurs i fermentering av grønnsaker og kokosyoghurt + Qi-gong 8.Mars.

solkål
Solkål, fermentert hodekål, ananas gurkemeie og ingefær

Kurs i fermentering av grønnsaker og kokosyoghurt + Qi-gong 8.Mars.

Inger Johanne Vesje og Kamilla Hill

Kurs i fermentering; solkål og kokosyoghurt!

Kurs i fermentering og Qi-gong i Drammen. 

 

Styrk både tarm og hjerne, og få bedre fordøyelse, energi og indre ro

Inspirert etter gode tilbakemeldinger fra forrige kurs i juli og oktober 2019, fortsetter vi med opplegget på 4 timer der du først får foredraget «Glad i kropp og sinn med god tarmhelse». Deretter praktisk kurs på kjøkkenet; du lærer å fermentere grønnsaker som solkål og lage kokosyoghurt. Du får solkålen som jeg i sin tid lærte av Gry Hammer, med hjem, så den kan fermentere videre der på din egen kjøkkenbenk. Solkål er nydelig supermat tryllet frem av hodekål, gurkemeie, ingefær og ananas.

Alle som deltar på kurset i fermentering og Qi-gong får en fantastisk goodiebag med mine favoritter av gode tilskudd og supermat for tarmhelsen! Verdi kr 1100-1200!

 

vegansk yoghurt, kokos yoghurt

Koser du deg med mat som nærer de gode bakteriene, er det utrolig hvordan kroppen kan forebygge og reversere sykdom. Lite energi og vondter her og der, er ikke noe du behøver å måtte leve med. I min klinikk møter jeg mange med mage- og tarmproblemer, matintoleranser, smerter og sykdomsfølelse. Selv om plagene ikke merkes i fordøyelsen, er det etter min erfaring veldig ofte i tarmen mye av problemene ligger. Stress, antibiotika og økt belastning av toksiner fra miljøet vårt, legger et stort press på tarmflora, lever og nyrer. Da er det så bra at mat og tilskudd som tilfører det du mangler, kan hjelpe tarmforaen din og renseorganene, slik at du får energi og kan være i form. 

Trykk på lenken under

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.