fbpx

Fermentering av grønnsaker, kokos-yoghurt og Qi-gong 12.oktober.

kamilla Hill, Bioresonans, ernæringsterapeut, KursHolder
Kamilla Hill Bioresonans & Homeopat Teraput

Kurs i fermentering av grønnsaker, kokosyoghurt, foredrag og Qi-gong 12. oktober.

Inger Johanne Vesje og Kamilla Hill

Bli med på kurs i fermentering av grønnsaker, kokosyoghurt, foredrag og Qi-gong! Lørdag 12. oktober kl 11-15, holder jeg kurs i Tønsberg sammen med Inger Johanne Vesje. Hun er en mester i å formidle verdien av meditativ trening som Qi-gong, og øvelsene denne gangen stimulerer immunforsvar og tarmene. 

Du får smake på solkål, surdeigsbrød, kokosyoghurt med bær og du får lære å lage! Fermenterte grønnsaker og kokosyoghurt er nydelig friskt, og fermenteringen får næringsstoffene mer tilgjengelige for opptaket ditt, og bidrar med levende gunstige bakterier og enzymer. Fermentering er en eldgammel konserveringsmetode.

Jeg ivrer etter å lære bort hvordan man kan bygge opp sin egen helse ved å ta vare på tarmflora og fordøyelsen. Her sitter 70-80% av immunforsvaret og det er tarmfloraen med sine trillioner gode bakterier som lager signalstoffer til hjernen så vi kan føle glede, indre ro og ha hukommelse og god søvn. Er mangfoldet av bakterier svekket og magesyre , galle og lever kanskje også sliter, vil det kunne oppstå betennelser overalt i kroppen. Har du lite energi? Dårlig søvn? Har du vondt i magen, oppblåsthet og vekslende avføring? Alt fra plager med forstoppelse til autoimmune sykdommer kan komme i kjølvannet av en svekket tarmhelse. Dette kan vi gjøre noe med!

 

vegansk yoghurt, kokos yoghurt

Koser du deg med mat som nærer de gode bakteriene, er det utrolig hvordan kroppen kan forebygge og reversere sykdom. Lite energi og vondter her og der, er ikke noe du behøver å måtte leve med. I min klinikk møter jeg mange med mage- og tarmproblemer, matintoleranser, smerter og sykdomsfølelse. Selv om plagene ikke merkes i fordøyelsen, er det etter min erfaring veldig ofte i tarmen mye av problemene ligger. Stress, antibiotika og økt belastning av toksiner fra miljøet vårt, legger et stort press på tarmflora, lever og nyrer. Da er det så bra at mat og tilskudd som tilfører det du mangler, kan hjelpe tarmforaen din og renseorganene, slik at du får energi og kan være i form. 

solkål

Lørdag 12. oktober kl 11 starter vi med Qi-gong øvelser før foredrag og praktisk del på kjøkkenet. Du får med deg en goodiebag med produkter fra Soma (www.soma.no) og Pro-ven ( www.pro-ven.no) for 1100-1200 kr som gir deg en god kick-start! Da er det lettere å komme i gang hjemme med inspirasjon og råd du får denne dagen. 

Ta med forkle, et 1-2 liters Norgesglass, kjøkkenkniv og skjærefjøl! Da får du solkål med deg hjem som fermenterer videre på kjøkkenbenken hjemme hos deg. 

Sted: Svend Foyns gate 19, Tønsberg

Pris: kr 1100,- 

Hjertelig velkommen!

For påmelding: mail til kamilla@kamillahill.no, eller tlf 40873297

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.