Har du lyst til å styrke energien din, immunforsvar og din indre ro? For å tåle stress og miljøgifter er det gunstig med et mangfold av gode bakterier i tarmfloraen din. Noen skjeer fermenterte grønnsaker hver dag kan være gull for tarmhelsen.
Jeg har i 20 år nå sett hvor mye tarmhelsen har å si for de jeg hjelper på klinikken og på kurs.
Nyere forskning har avdekket en enorm forbindelse mellom tarm og hjerne, og plager/sykdom og en svekket tarmhelse.
I tarmfloraen ligger kilden til stabilt humør, glede-følelse, energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar.
Vi møtes til praktisk kurs og foredrag lørdag 23. okt kl 11-15 , på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen. Her lærer du om mat for en bedre tarmhelse, om næringstett mat og fermentering.
Etter litt lunsj, som er inkludert i kurset, har vi praktisk fermentering på det fine kjøkkenet i Solbakken 1. En goodiebag med tilskudd er inkludert i kurset! Og du får råmaterialer/grønnsaker for å lage kimchi (sterk) og solkål (søt og frisk). Ta med forkle, 2 glass med lokk a la Norgesglass, raspe og stor bakebolle. Det er gøy å komme i gang med fermentering sammen 🙂 Pris kr 1100.
Å investere i en dag med inspirasjon og praktisk matlaging løfter bevisstheten og hjelper deg til et friskere og gladere deg.
Mitt ønske for deg er at denne dagen skal inspirere deg slik at det blir et løft for deg i helhetlig helse, energi og glede.
Detox/ avgiftning + næringsrik mat er viktig for oss moderne mennesker for å tåle miljøet vi lever i, mens vi blir bedre på å ta vare på moder Jord.
Fermentering som du lærer den 23. okt er en enkel og morsom matkunst som gir liv til kroppen, bokstavelig talt. Når du gir deg selv en boost for tarmhelsen daglig, kan virkelig store endringer skje. I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til god fysisk og psykisk helse.
Du vil inspireres til å spise mer mat som bygger både tarmflora og deg opp. Dette har stor innvirkning på hjernen, slik at du lettere får
følelsen av glede og indre ro.
Pris for kurset er 1100 kr og inkluderer lunsj, goodiebag, og grønnsaker.
Meld deg på nå og gjør resten av 2021 til en god utvikling av helse, immunforsvar og mer energi!
Send meg en mail på kamilla@kamillahill.no eller ring meg på tlf 40873297 om du har spørsmål angående kurset.
Påmelding i skjemaet nedenfor. Det er kun 10 plasser på kurset denne gangen for å ha god plass. «Take action» og meld deg på!
Surdeigsbrød av urkorn som øko spelt, er utrolig godt og lettere å fordøye for mange. Det er mer næringsrikt, og bidrar med syrer og gode bakterier som selv om brødet er stekt, bidrar til en styrket tarmflora. Det sosiale hormonet oxytocin kan øke med mer lactobacillus reuteri som finnes i surdeigsbrød ( - Berit Nordstrand)
Nydelig frisk drikk og fordøyelsehjelper. Den bidrar med mange organiske syrer og gode bakterier som gir deg bedre tarmhelse og hjelp til detox.
Dette er en gul og glad krukke av fermentert hodekål, ananas, gurkemeie og ingefær. Betennelsesdempende og god! Et friskt og nydelig tilbehør til måltidet. Det er spekkfullt av velgjørende melkesyrebakterier og næring som gir deg et løft innvendig. Du lærer å lage denne i kursportalen online.
Mange har godt av å redusere på kumelk i kostholdet. Både laktosen og proteinet i kumelk er tungt å fordøye og kan irritere tarmslimhinnen. Lekk tarm er årsak til mange plager , alt fra muskelsmerter og betennelser til psykiske problemer. Kokosyoghurt er næringsrikt og lett fordøyelig, samtidig som det smaker godt! Du lærer å lage denne i kursportalen online.