Kjenner du på en kropp som ikke fungerer som du ønsker? Lite energi og et hode som ikke henger helt med? Stressfølelse, smerter og slitenhet kan nemlig komme av en ubalanse i mage og tarm. Nyere forskning har avdekket en enorm forbindelse mellom plager/sykdom og en svekket tarmhelse. Og da snakker vi ikke bare om plager med oppblåsthet, forstoppelse, diare og magesmerter, men også betennelser og smerter ellers i kroppen, lite energi og fokus, dårlig hukommelse, problemer med å gå ned i vekt, autoimmune tilstander som leddgikt, allergier, astma, kroniske hudproblemer og et dårlig immunforsvar generelt. I tarmfloraen ligger kilden til stabilt humør, glede-følelse, energi, god fordøyelse og næringsopptak, samt immunforsvar.
Jeg liker å jobbe bredt for å få raske resultater for mine deltagere på kurs. Derfor har jeg satt sammen et 8 ukers kurs for at du skal få oppfølging, kunnskap og inspirasjon til å innføre gode endringer og tiltak for din helse. Kurset er både fysisk + online med tilgang til en kursportal på mastermind.com med 30 sesjoner med videoer med foredrag, teori og praktisk matlaging, kostplaner og lister over matvarer og tiskudd+ oppskrifter. Det skal være lett og gøy å bli frisk og glad med bedre tarmhelse. Få et innblikk i kursportalen og innholdet i kurset på
Vi møtes til et heldags seminar 24. okt kl 10-18 , på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen. Her lærer du om mat og tilskudd for en bedre tarmhelse, om næringstett mat, tradisjonskost, fermentering, matvarer som kan bidra med sunt fett og gi deg et stabilt blodsukker. God insulinfølsomhet er viktig for mer energi og effektiv forbrenning, både for en sunn vekt og god treningseffekt.
Jeg går gjennom ulike matintoleranser, årsaker, hvilke matvarer du bør unngå og gode erstatninger mens vi bygger deg opp. Og jeg viser deg hvilke tilskudd og matvarer som kan være spesielt viktige for akkurat deg og dine utfordinger, så du kommer raskere i mål. Dette vil den individuelle konsultasjonen du får hos meg på klinikken avdekke.
Etter deilig lunsj, som er inkludert i kurset, har vi en workshop på det fine kjøkkenet i Solbakken 1 der du lærer om baking av surdeigsbrød og å lage kombucha. De som ønsker får med surdeigsstarter og en startkultur for kombucha ( SCOBY), så blir det lett å sette igang hjemme. I kursportalen online på mastermind.com er det videotreninger som tar deg videre inn i kunnskap, inspirasjon på matretter, som blant annet fermentering av solkål, kimchi, lage kraftsupper og kokosyoghurt.
Du lærer også øvelser for tankesettet for å beholde fokuset på det du ønsker. Du skal kunne se tilbake på ditt beste år noensinne, ett år fra nå av. La 2020 være det året der du bestemte deg for å gjøre et positivt løft for energien din og jobbe forebyggende med helsa di.
Ved å være i en gruppe får vi delt erfaringer, inspirert hverandre, får svar på spørsmål og holder motivasjonen på topp. Det vil alltid være noen som trenger dine erfaringer og motsatt. Å være i en gruppe løfter bevisstheten og hjelper deg til et friskere og gladere DEG.
I kurset får du en 1:1 konsultasjon med meg på Zoom eller telefon, og der jeg kartlegger for ulike belastninger du kan ha og hva som stresser din kropp nå. Jeg tilpasser slik hvilke matvarer og tilskudd som kan passe for deg, i en individuell plan du får på mail via journalsystemet Hano.
– Jeg tester med bioresonans utstyr etter Dr. Volls metode, og sjekker for matsensitivitet, om det er matvarer du kan reagere på, balansen i tarmfloraen, hormonbalanse, eventuelle næringsmangler og det som synes aktuelt utifra 1:1 konsultasjonen. Les mer om bioresonans her inne på nettsiden min.
Det vil være ukentlige oppfølginger med inspirasjon og spørsmål + svar på møter på Zoom. Der kan du sende meg spørsmål på forhånd eller dele med gruppa der og da. Mange lurer som oftest på det samme!
Du får tilgang til en egen Facebookgruppe for medlemmer i gruppa, der vi kan dele spørsmål, tips og erfaringer. Jeg vil være der hele veien, så vi på best mulig måte kan få resten av 2020 og neste år til å bli et løft for deg i helhetlig helse, energi og glede.
Som en bonus får du en goodiebag satt sammen av supermat og gode tilskudd til en verdi av 900 kr!
I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til energi og god fysisk og psykisk helse.
Heldagsseminaret 24. oktober fra 10 -18, på Helhetssenter i Solbakken 1 i Drammen:
Her lærer du om mat og tilskudd for en bedre tarmhelse. Om fermentering og matvarer som skrur på forbrenning, og demper betennelse i kroppen. Du lærer om gode kilder til sunt fett, stabilt blodsukker og hvilke matvarer du bør unngå hvis du reagerer på matvarer. Dette tester jeg med bioresonans i din konsultasjon hos meg. Det kan være hvete, gluten, melk, histaminer, FODMAPs, gjær, sukker osv.
Jeg vil være der hele veien, så vi på best mulig måte kan få resten av 2020 og neste år til å bli et løft for DEG i helhetlig helse, energi og glede.
Jeg gleder meg masse til å møte deg og gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg på starten til et nytt liv.
I tarmfloraen sitter 80% av vårt immunforsvar og er kilden til god fysisk og psykisk helse.
Mitt store ønske er at du skal få leve livet ditt slik du ønsker og drømmer om. Jeg vil at så mange som mulig skal få lære hvor lett dette er med kunnskap, inspirasjon og personlig veiledning. Man får mer følelse av kontroll og ansvar over eget liv og helse, og du kan høste mer vitalitet fysisk og mentalt videre fremover.
Du vil inspireres til å spise mer mat som bygger både tarmflora og deg opp. Dette har stor innvirkning på hjernen, slik at du lettere får
følelsen av glede og indre ro.
Meld deg på nå og gjør resten av 2020 til en god utvikling av helse, immunforsvar og mer energi!
Send meg en mail på kamilla@kamillahill.no eller ring meg på tlf 40873297 om du har spørsmål angående kurset.
Du kan betale hele summen 8490 kr i kursportalen eller ved å få faktura med mulighet for å dele betalingen opp i 2 rater. Gi beskjed i skjemaet nedenfor hva du ønsker. Det er kun 19 plasser på kurset denne gangen. «Take action» og meld deg på!
Surdeigsbrød av urkorn som øko spelt, er utrolig godt og lettere å fordøye for mange. Det er mer næringsrikt, og bidrar med syrer og gode bakterier som selv om brødet er stekt, bidrar til en styrket tarmflora. Det sosiale hormonet oxytocin kan øke med mer lactobacillus reuteri som finnes i surdeigsbrød ( - Berit Nordstrand)
Nydelig frisk drikk og fordøyelsehjelper. Den bidrar med mange organiske syrer og gode bakterier som gir deg bedre tarmhelse og hjelp til detox.
Dette er en gul og glad krukke av fermentert hodekål, ananas, gurkemeie og ingefær. Betennelsesdempende og god! Et friskt og nydelig tilbehør til måltidet. Det er spekkfullt av velgjørende melkesyrebakterier og næring som gir deg et løft innvendig. Du lærer å lage denne i kursportalen online.
Mange har godt av å redusere på kumelk i kostholdet. Både laktosen og proteinet i kumelk er tungt å fordøye og kan irritere tarmslimhinnen. Lekk tarm er årsak til mange plager , alt fra muskelsmerter og betennelser til psykiske problemer. Kokosyoghurt er næringsrikt og lett fordøyelig, samtidig som det smaker godt! Du lærer å lage denne i kursportalen online.