fbpx

Er du sliten og trøtt, og har mageproblemer? Les om bioresonans, testingen og terapien jeg elsker.

Bioresonans

Neste nyhetsbrev handler om parasitter og hvordan de frarøver deg B12, jern og zink. Lekk tarm, hud- og søvnproblemer er også vanlig. Men først litt om hvordan bioresonans kan teste og behandle dette.

Tilbake til Hovedsiden Bioresonans

 Bioresonans.

Bioresonans er hovedsaklig tysk teknologi. Det er designet for å finne og korrigere de ubalansene som har oppstått i kroppens celler og meridianer. Meridianer er kroppens elektriske ledningsnett. Man ser på cellene som små energifabrikker. Væsken mellom cellene må fungere godt for at vi kan ha det godt. Her foregår kommunikasjonen mellom celler og elektrisiteten/frekvensene i de ulike meridianer. Dette ernærer alle organer og prosesser i kroppen. I bioresonans behandling bruker jeg EAV ( elektro-akupunktur) etter Dr. Volls metode. Jeg tester den elektriske motstanden (Ohm) i punkter på fingre og tær. Slik kan jeg finne hva som stresser og belaster din kropp. 

Frekvensmønstre som er disharmoniske, inverteres og sendes tilbake som behandlingssignaler. Dine celler og meridianer ernæres også med harmoniske frekvenser. De overføres via elektroder fra deg og fra naturlige substanser som for eksempel støtter binyrer, skjoldbruskkjertel eller andre organer. 

Målet er å få i gang ditt eget forsvar og selvregulering. Bioresonansbehandlingen gjøres via en Holimed Wavemaker Pro, bioresonansmaskin fra Tyskland. 

 

 

 

Forskning på bioresonans.

Grundig forskning har blitt gjort av både Cyril W. Smith ( Salford University), som oppdaget at terapeutiske impulser som går i resonans med kroppen kan ha en effekt selv etter kort stimulering. Professor Dr. W R. Adey fra University of California bekreftet i sin forskning de samme prinsippene og at hvert allergen ( f.eks en matvare), patologiske mikroorganismer, miljøgifter, tungmetaller osv, alle legger et stress på menneskers forsvarssystem. Med bioresonans prøver man å kansellere ut de disharmoniske og skadelige frekvensene og forsterke de harmoniske frekvensene for å gjenopprette en normal funksjon i kroppen.

 

 

Bioresonans kan avdekke matintoleranser, toxiner, bakterier, virus, sopp, parasitter og betennelse.

Betennelse kan oppstå når kroppen blir utsatt lenge for toksiner fra allergier og matintoleranser, metaller, kjemikalier, virus, bakterier, sopp, parasitter, stress, svekket tarmflora og stråling. Disse kan alle forstyrre kommunikasjonen mellom cellene og energisirkulasjonen i meridianene. Min erfaring er at det er summen av alle belastninger som tilslutt kan gjøre at din kropps kapasitet overveldes og ikke kan kompensere lenger. Med bioresonans prøver jeg å finne de ulike triggerne og adressere disse spesifikt. Terapien er derfor lagt opp individuelt utifra hva testingen viser at belaster celler, organer og energisirkulasjonen.

I første konsultasjon tar jeg alltid en nøye anamnese for å kartlegge symptomer og sykdomshistorikk og alt som kan være relevant. Dette tar 2 timer og du får en behandlingsplan med hjem med alle funn, og råd om videre behandling. Noen ganmger kommer vi langt med 1-2 behandlinger, mens andre ganger er 4-8 behandlinger ideelt avhengig av om det er pollenallergi eller en dypere autoimmun tilstand som skal behandles.

Med bioresonans behandling jobber jeg med å kansellere ut frekvensene fra de belastninger som stresser kroppen. Disse utskilles via renseorganer. Ulike matvarer, urter, kosttilskudd og homeopatiske midler kan foreskrives for å hjelpe din selvregulering raskere i denne prosessen.

 

Teorien i bioresonans testing og terapi.

Hver celle og hvert organ i kroppen har en elektromagnetisk resonans og et frekvensmønster i form av bølgelengder. Cellene kommuniserer med hverandre og utveksler informasjon. Hjerneceller og nevrotransmittorer er et eksempel, der nevronene sender ut signaler kontinuerlig gjennom hele livet vårt.

 

 

 Hva skjer i bioresonans behandlingen?

Bioresonans med EAV ( elektro-akupunktur) testing og behandling med Holimeds Wavemaker Pro foregår ved at du holder en elektrode i hånden som er koblet til instrumentene for å teste hva som belaster kroppen. Det kan være visse matvarer, virus, bakterier, parasitter, lekk tarm, rotfyllinger, amalgam, tungmetaller, hormonbalansen, stoffskiftet, overbelastede renseorganer og mangel på næringsstoffer. Testingen og behandlingen er skånsom. Bioresonansbehandlingen skjer med ulike elektroder i hender, føtter eller på kroppen og overføres til kroppens akupunktur meridianer.

kamilla Hill Bioresonans terapeut

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.