fbpx

En Ny Start kurs i Drammen 14/11.

Trenger du mer energi og ny giv i kostholdet? Vil du lære om næringsrik mat og enkle byttetriks som bygger helse? Ønsker du å få mer overskudd fysisk og psykisk, og motiveres til bevegelse og trening som gir best effekt?

En Ny Start kurs er laget av Berit Nordstrand og Eureka Kiropraktikk og motiverer deg trinn for trinn til å bygge en god livsstil gjennom næringsrik mat og økt fysisk aktivitet. En Ny Start er kjent for å gi effekt på helse, mer energi og mindre midjemål. Ernæringsterapeut og sertifisert Nordstrand terapeut Kamilla Hill er kursholder i Drammen. Etter mange gode tilbakemeldinger fra forrige kurs settes det opp på nytt nå! Kurset holdes i Solbakken 1 med oppstart 14/11 kl 19. (Se www.helhetssenter.no)

Her kan du lese mer om kurset på Berits blogg.

Berit Nordstrands kostholdsråd

Du vil gjennom 12 uker lære deg enkle byttetriks i matveien, og bruke råvarer som bygger helse og gir overskudd både fysisk og psykisk. Samtidig lærer du den mest effektive treningen for en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse hjelper deg til å nå dine mål! Vi møtes 6 kvelder over 12 uker for kunnskap og inspirasjon gjennom foredrag og utveksling av erfaringer i gruppen.

digestionsmoothie-11-of-11

Benytt anledningen og få ny giv, mer energi, oppnå din trivselsvekt og bli den beste utgaven av deg selv. Gjennom 6 kvelder over 12 uker, får du inspirasjon og smakebiter i smarte matvalg og mer nytelse, samt de mest effektive øvelsene for en velfungerende og glad kropp. Etter 12 uker avslutter vi med en kveld for oppsummering og veien videre.

Benytt sjansen, gå vinteren i møte med nye vaner, kom i form og gi deg selv en ny start for resten av ditt liv. Det fortjener du! Meld deg på kurs i dag!

Pris på kurs inkl. boken En Ny Start og kroppsmålinger med BIA scan hos Eureka Kiropraktikk Asker før og etter kurset, er kr 4900,-

Kurs oppstart mandag 14/11-16 kl. 19.00.

Kontakt Kamilla Hill på tlf 40873297 eller på mail: kamilla@breathing.no for påmelding.
Se også www.kamillahill.no

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.