fbpx

Hvordan bli frisk fra borreliose, og virus belastninger?

Flått, borelliose
man trenger ikke ha fått et flåttbitt for å ha borelliabakterier

Hvis pasienten jeg har foran meg forteller om symptomer på nervesystemet, for eksempel nervesmerter, nummenhet, store problemer med å fordøye maten, lite energi og problemer med konsentrasjon og hukommelse, da tester jeg alltid for belastning av borrelia-bakterier. Dette gjør jeg selv om det ikke er noen historie med flåttbitt. Parasitter kan ha borellia-bakterier i seg og vandre uforstyrret ned i fordøyelseskanalen vår om du har lite magesyre eller ubalanse i tarmfloraen din.

Borrellia-bakterier sitter ikke bare på flått, men også på veggdyr, og mange forskere mener at også mygg kan bære disse bakteriene. Jeg tester også for virusbelastning på hjernehinnen, for når et immunsystem av ulike årsaker er blitt overbelastet vil bakterier og virus, sopp og parasitter som har ligget helt i ro , kunne blomstre og skape mange symptomer. Når jeg tester med bioresonans testing, kan jeg finne de ulike mikro-organismer som belaster i systemet ditt. Behandlingen blir da å gi de ulike bakterier og virus, parasitter og sopp i homeopatisk form via bioresonansmaskinen og elektroder du holder eller har under bena. Jeg lager også dråpeflasker med de midlene og urtene du har testet god resonans med og som vil behandle og stimulere kroppens immunsystem videre. Disse får du med hjem. 

Etter et urtekurs med Napiers Herbalist i England, har jeg fått klinisk erfaring med de topp 5 urtene jeg nevner under. Urter er folkemedisin med lange tradisjoner og har nå også gode vitenskapelige studier bak seg. Man kan for eksempel søke på Nigella sativa i PubMed og finne over 1000 vitenskapelige studier på denne planten (svartkarve frø).

Sammen med bioresonans behandling og tilpassede tilskudd, synes jeg det er fantastisk bedring hos mange. 

Det er virkelig mye som kan bedres med planter, urter og naturmedisin.

Igjen er det den helhetlige, individuelle testingen på urter , tilskudd, mat og bioresonans behandling som ser ut til å gi raskere resultater. Samtidig er det viktig å støtte lymfe og andre renseorganer som tarm, nyrer og lever. Og få opp pusten ved å bevege seg, gå tur eller gjøre pusteøvelser.

Kroppen er magisk , om den får litt støtte når belastningene er blitt for store. 

urt mot borelliose
Flått, borelliose

Planter er smarte organismer. De er fulle av nyttige og gode bakterier som vårt eget mikrobiom. Derfor kan de i sin effekt skille mellom gunstige og skadelige mikro-organsimer, og vil slik ikke ødelegge vår tarmflora.

 

Planter og urter er levende medisin. Vi har ikke de samme utfordringene med bakteriell urte- resistens som vi har ved antibiotika resistens. Urter som virker anti-mikrobielt gjør ikke skade på tarmflora så lenge dee brukes i riktige doser og i riktig tidsintervall. Urtene bekjemper ikke bare skadelige bakterier og virus, de har en vid rekke gunstige egenskaper.

Urter som er anti-mikrobielle:

Vest Afrikanske urter :
Cryptolepis sanguinolenta (Ghanaian quinine)
Alchornea cordifolia 

Sida acuta (Common wireweed)
Nauclea latifolia (African peach tree) ( denne kan også være smertestillende)
Nigella sativa (Black seed)

Mimosa pudica seeds

Asiatiske (kinesiske) antimikrobielle urter:  


Fallopia japonica (Japanese knotweed )

Scutellaria baicalensis (Chinese skullcap )

Uncaria rhynchophylla (Chinese cat’s claw)

artemesinin

Topp 5 blant urtene jeg har erfaring med og lært om, mot borelliose:

 

(disse viser ifølge forskning presentert av Napiers Herbalist i UK, å ha max hemmende aktivitet mot borellia bakterier in vitro):

 

Cryptolepis sanguinolenta

Fallopia japonica (Japanese knotweed )

Scutellaria baicalensis (Chinese skullcap)

Artemisia annua (Sweet Annie) 
Juglans nigra (Black walnut) 

 

Av legen og funksjonell medisiner Dr. Jay Davidson har jeg lært om sammenhengen lyme disease / borelliose og parasitt infeksjoner. For å bli kvitt borelliabakterier, må man bli kvitt parasitter. De gunstige bakterier må komme i mangfold og balanse igjen og renseorganer få et løft. Legen Jay Davidsom Og Dr. Todd Watts har gode artikler på sitt nettsted Microbe Formulas, der de snakker om co infeksjoner som bartonella og babesia som ofte følger samtidig med borellia infeksjon. Jeg tester også for bartonella varianter og babesia, samt behandler med bioresonans der jeg finner belastning. Les mer om co infeksjoner HER

Mimosa pudica seeds

1 kommentar

  1. kamilla , så fint å få disse nyhetsbrevene :))

    for en kjempeinnsats du gjør !!!!!

    i går leste jeg for ove det du skrev om deg selv og onlinekurset. og det er så hyggelig nå at vi kan gjøre slikt sammen :)) så i dag blir det å lese dette :))

    hedigvis at vi har deg !!!! da tenker man at alt lar seg ordne med riktig kompetanse :))

    mange gode hilsner fra marit

Kommentarer er stengt.

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.