fbpx

Lekk tarm kan heles, og hjelpe deg både fysisk og psykisk.

Lekk tarm kan heles og gi et friskere liv.
bioresonans frekvenser
Sterk forbindelse mellom tarm og hjerne, tarmflora og immunforsvar.

Lekk tarm ved de fleste kroniske plager.

Visste du at lekk tarm kan være årsak til de fleste kroniske plager? Alt fra allergier, reaksjoner på mat, muskelsmerter, leddgikt og lavt stoffskifte?Diabetes, overvekt, depresjon og angst kan også komme av lekk tarm. En lekk tarm er så irritert at den er blitt for gjennomtrengelig. Ganske ukritisk går for mye av tarminnholdet gjennom tarmslimhinnen og over i lymfe og blod. De tette bindingene mellom cellene i tarmveggen ødelegges av betennelse i tarmen pga en svekket tarmflora. Dr. Alessio Fasano fant koblingen mellom gluten og lekk tarm: Proteinet Zonulin som øker ved inntak av gluten. Moderne hvete har et mye høyere innhold av gluten enn for 50 år siden. Hvetegluten er også tilsatt mye halvfabrikata.

Mangfoldet av de gode bakteriene kan svekkes av stress og antibiotika. Mange tåler ikke tungt fordøyelige proteiner fra kumelk eller gluten. Det kan skape en lavgradig betennelse og lekk tarm. Dårlig kosthold med for mye sukker eller bearbeidet mat er også en årsak. Ufordøyde matpartikler og bakterier, sopp går over i lymfe og blod. Her skapes en immunreaksjon og kroppen fyrer i gang en betennelse. En inflammasjon i hele kroppen kan oppstå ulike steder avhengig av hva du er disponert for. Immunforsvaret prøver bare å bekjempe «inntrengerne». Men slik kan gener for ulike sykdommer og plager som du er disponert for slåes på. Lekk tarm kan gi alle mulige slags symptomer. Mange merker ikke noe på fordøyelsen i det hele tatt. Men har hjernetåke og depresjon.

surdeigsbrød, Berit nordstrand, Kamilla hill
Surdeigsbrød har nedbrutt gluten, urkorn mest næringsrikt!

Lekk tarm og for lite magesyre

Årsaken til et svekket økosystem i tarmfloraen kan også være medikamenter som smertestillende og p-piller. Et fiberfattig kosthold, for mye alkohol og miljøgifter er også med og velter lasset. Du kan ha svak evne til å fordøye maten pga lite magesyre og en sliten bukspyttkjertel. Matspaltingen blir dårlig og det irriterer tarmen ytterligere.

Lekk tarm kan påvirke hjernen

Den gode nyheten er at en lekk tarm kan heles, og gi deg både fysisk og psykisk helse tilbake. Hver dag på klinikken jobber jeg med mennesker med helt ulike problemer. Noen har indre uro, angst, hjernetåke og dårlig hukommelse. Andre har mage- tarmproblemer, vektproblemer, bihulebetennelser, symptomer fra nervesystemet eller huden. Veldig ofte er det lekk tarm jeg finner som en dyptliggende årsak.

Du kan hele en lekk tarm med mat og tilskudd som bygger både tarmslimhinnen opp igjen. Hvis du også forer opp en god tarmflora, er det mange jeg opplever blir raskt bedre. Man kan få et nytt liv, og føle på mer energi og livsglede. Da er det lettere å stå trygt i seg selv. Være den du er ment å være. Blomstre med dine ressurser og unike egenskaper.

Derfor er det så viktig å spre dette budskapet om lekk tarm.

Sarah Otto hadde lekk tarm og autoimmun lidelse.

Sarah Otto har en historie selv med en autoimmun lidelse ingen klarte å hjelpe henne med. Hun fant løsningen i tarmen, og for henne var hvete en matvare som skapte betennelse og lekk tarm. Det førte til en autoimmun lidelse. Nå har hun intervjuet en rekke eksperter på området og ønsker å spre budskapet. Som jeg også gjør. I min praksis og på mine kurs er det dette jeg snakker mye om. Med bioresonans kan jeg teste følsomhet for matvarer og belastning av skadelige mikroorganismer. Bioresonans behandling, næringsrik mat og tilskudd erfarer jeg kan hele en lekk tarm- Surdeigsbrød av urkorn, eller langtidshevede brød av urkorn, kombucha, fermenterte grønnsaker, kraftsupper er spesielt oppbyggende. Urter og betennelsesdempende mat står også på menyen. Naturen har gitt oss det meste. Og de beste verktøyene.

Du kan følge serien til Sarah Otto; The Gut Solutions her:

https://gutsolutionseries.com

 

 

Kamillahill.no Kraftsuppe Kurs Pilates
Kraftsuppe er med og reparerer en lekk tarm.

Meld deg på Kurs i fermentering 08.03

kurs 4,5 t med både foredrag, praktisk fermentering, Qi-gong og goodiebag: 1700 kr ordinær pris. Nå : kun 1400 kr!
Dette blir siste sjanse i Solbakken 1 i Drammen siden kjøkkenet skal bygges inn i en leilighet.