«Denne kvelden gir jeg deg en forståelse av hvor viktig tarmhelsen er for energien, forbrenningen og humøret. Som Hippokrates, legekunstens far sa 400 år f. Kr: «All sykdom starter i tarmene».
Etter et inspirerende foredrag og filmsnutt der jeg viser hvordan man kan være en moderne jeger og finne næringsrik mat i butikken, blir det praksis på kjøkkenet. I kurs i fermentering og baking med urkorn viser jeg deg hvordan du lager ditt eget næringsrike urkornbrød og hvor enkelt du kan melkesyregjære grønnsaker. Denne friske, syrlige smaken er verdens beste hjelp for fordøyelsen. Vi lager også kombucha sammen, fermentert te, med en frisk, syrlig, iste-aktig smak. Svært populært for tiden, det popper opp kombuchabryggerier nå! Oppskrifter følger med.
Alle monner drar, og enkle matgrep kan gi stor effekt på både helse og midjemål. Og ikke minst på følelser og det mentale.»
Pris for kurset: kr 900
Muligheter for å kjøpe urkornmel fra Norsk Urkorn til en god pris.
Sted: Solbakken 1 i Drammen
Dato: 10 november kl 18-20.30
For påmelding; ring Kamilla på 40873297, eller mail til kamilla@breathing.no
Jeg gleder meg til å inspirere og motivere deg til mer næring i hverdagen i kurs i fermentering og baking med urkorn!
Om Kamilla:
Kamilla Glomsrud Hill født 27/9 – 74, har drevet klinikk i Drammen siden høsten 2009 og har utdannelse som radiograf med 12 års erfaring fra skolemedisinen, utdannelse i klassisk homeopati fra SIKH, Bioresonans terapi fra Trygg Helse Akademiet og ernæringsterapi fra FUB og utdannet Berit Nordstrand terapeut gjennom Eureka Kiropraktikk.
Hun tilbyr naturlig og helhetlig behandling innenfor områdene klassisk homeopati, bioresonans terapi, ernæring, elektro-akupunktur, øreakupunktur og Bach`s Blomstermedisin.
Kamilla er medlem av Norges Landsforbund av Homeopraktikere, og står registrert i Brønnøysundsregisteret.
Kamilla har flere års erfaring i å holde foredrag og kurs innen ernæring, og brenner for å lære bort hvor enkelt vi kan oppnå helse gjennom maten.
Les artikkel i Byavisa Drammen fra forrige kurs i fermentering i Solbakken 1:
Les mer på www.kamillahill.no
Velkommen!